Şubat 'ta anne olacağım:)

cnm evt iki bacağından atlattık şükür buarda doktor tatlarına baktır dedi cnm 6.aydan itibaren ek gıdaya başlancak ama öğünleree geçişte zorlanmasın die tatlarını bilsin dedi hiç bi zararı olmaz dedi anne sütü ilk plan hep zaten bunlar sadece damağını alıştırmak için iki üç çay kaşığı ek gıda dönemi zorlu bi süreçmiş oyüzden tatları bilcek dedi işte bizde alışıyoruz çay kaşığı ile🙂zaten 6.aya geldiğimizdede öğünlerimize kahvaltımıza başlıcaz çünkü ilkte sebze suları ve püreleri ile başlanıyo yada meyve suyu püresi bunlara alışmadan direk katı gıdaya geçilmiyo diyo doktor ee süreç uzun ondan dolayı ayy nekasdr uzun yazdım yaw papatyam 🙂🙂 öpüyoruz sizi kuzucuğunla aeolun tatlım

ayşegülüm bitanem ya kocaman olmuşunuz maaşallh sizede yeğenim doğsada bi kokusunu çeksen içine annesi o günlerde gelşicek az kaldı sonra hamişlik özleniyo arada ama onun yüzüne bakıp minicik ellerini tutman herşeye bedel çok şükür bu günleri gösterene hatırlıyomusun her ay nasıl üzülürdük cnm bnm ya birbirimize moral verdik destek verdik hep Rabbbim vericek inanıyoruz dedik ve yüce mevlam gösterdi çok şükür sanada sağ salim kucağına almayaı nasip etsin cnm öpüyoruz sende miniğinle aeol

ayyyy bitanem çok saol inş sağ salim alırım yavrumu kucağima sizin melekleriniz de kocaman olmuş evet tatlım çok güzel vede acı günlerdi beraber ağladık beraber sevindik özlüyorum eski sohbetlerimizi koptuk birbirimizden aminnn inş çok saol güzüel dileklerin için öpüyorum senide meleğinide

maşşallah prensese güler yüzlü demek bizim eymende aynen kim olursa olsun hemen etrafa gülücük saçıyor çok şükür Rabbim bu güzel duyguyu bizlere yaşattı dr bize demir damlasına başladıktan sonra kakasının renginin yeşil olabileceğini söyledi ve olduda zaten bence ondandır ama sen yinede dr danış tabi sende kendine ve bebişe iyi bak canım öptük...
masallah kuzularımıza canım demır damlasına yenı basladık canım dun kontrolumuz vardı mamadan olma ıhtımalı yuksek dedı doktor.....

tatlıcadım çok şükür atlattık aşımızı yavrum ilkinde hiç ağlamadı sadece ıhh dedii ama ikinci aşı ağlattı biraz bizimde tam aksine diğerlerinde daha çok ağlamıştı bunda hemen sustu kuzum delikanlı oldu artık 🙂🙂çok şükür sağlıkla büyüsün meleklerimiz dediğin gibi gün geçtikçe daha bi tatlı oluyolar Rabbim herkese nasip etsin bu mükemmel duyguyu(AMİNN)

asyamızda kocaman olmuş aramızda 13 gün var🙂zaman su giibi değilmi kızlar yaa ne çabuk geçiyo hamiştik daha dün ağrılarımızdan konuşuyoduk nezman doğurcaz diye gün sayıyoduk hahahah şimdi bebişler evde Allaha bin şükür
hmm demek calpol yasaklanmış uff ya az bişi verdim ama atiim artık onu ben ozaman ama minosettede paraben var içindekilerde yazıyo ne vercez bu bebişlere dediğin gibi en iisi fitil galiba bide arkadş başka bi ilaç demişti olmazsa onu aliim.öpüyoruz hepiniziiii bol huzurlu gülücüklü günler diliyoruz
masallah eymene canım.....canım doktorlar verıyor aslında cok ılac ıcırmemek gerek hanı bız atesten falan korkuyoruz ya ondan hemen ıcırelım dıyoruz surda bıkac ay sonra buyuyecekler ınsallah ılacların hepsınde var o madde canım cıgerler ıcın sıkıntılıymıs oyuzden oyle okumustum ama verıyorlar korkmayalım bızler sonucta zararlı olsa doktırlar rvermez ama ıste okudukca ınsan pımpıırklenıyor....

selam kızlar nasılsınız kuzularımız nasıl?
bızım dun kontrolumuz vardı 66cm,7 kg 650 gr olmus asyam.....
doktor gelıısmı ıyı dedı.....
ek gıdaya gecme ama azar azar elma suyu havuc suyu verebılırsın dedı....
bırde ben mılupaya uye olmustum gecen gun numune yollamıslar🙂ıcınde tahıllı muhallebı vardı toz halı sulandırdım merak ettım ıcecekmı dıye once kasıkla verdım yedı ama akıttı bende gıttım bıberona koydum bır guzel ıctı kızım sevdı yanı ara ogun yaptım ona🙂
ıdrar tahlılı yaptırdım dedım hafıf koku var ıdrarında kız cocuklarında enfeksıyon olurmus ya tahlılde bısey cıkmadı cok sukur ıdrar kültürunun sonucu cıkmadı ınsallah ondada bısey cıkmaz.....ek besınlere bende cok gecmek ıstıyorum ama doktorumuz bıraz daha bekleyelım ben sana lıste verecegım zaten dedı cok heyecanlı degılmı kızlar.....
hakkaten buyuyorlar masallah allahım kuzucuklarımızı bıze bagıslasın ınsallah.....
bızden haberler boyle kızlar.....nerelerdesınız gelın yazın meleklerınızden haberler verın yawwww bu sıpalar hepımızın melegı unutmayın ben merak edıyorum hepsını.....saglıklı bol gulucuklu gunler dılıyroum....

coook zaman oldu girmeyeli, ama cokda isimiz vardi dayimizi evlendirdik trde halalarimizi agirladik asimizi vurunduk birsürü huylar degistirdik ama ben kisa keseyim,
allaha sükür kizimla güzel vakit geciriyoruz 1 ay snra trye izine gelecegiz onun heyecani mi korkusu mu desem o basti :D:D cok simarir diye cok korkuyorum burda halalarim öyle simartti ki haminefendi gece uykusuna kucagimda geciyo artik...ama olsun bunada sükür saglikli ya daha ne isterim =) simdilik hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin bebis isteyen arkadaslarada rabbim en kisa sürede bebis nasip etsin insallah

Geri