Şubat 'ta anne olacağım:)

ıyıyız canım az gırıyorsun nete....kendını cok yorma olurmu mısafır varken....ınsallah bebıs gosterır cınsıyetını....gorusuruz...

ya bana doktorum en erken 28.haftada ayrintili yani 3d ultrason yaparim suanda bebek cok kemikli bu haftalarda, korkarsin dedi..... nekadar dogru bilmiyorum artik
3lü testi banada doktorum yaptirmadi 2li test iyi cikti diye

daffodill saol bitanem yazın için demek senin de öncelerde geriydi bi haftaa ihihi yani yetişiyo haftasına çok sevindim cnm inş bnm minik yaramazımda öle olur teyzesi evt başta üzüldüm bebişimide üzdüm ama şimdi moralim yerine geldi toparlıcaz Allahın izniyle dediğin gibi doktordan doktorada çok fark ediyo hadi senin tatlı bebişinde inşş bu kez cinsiyeti gösterir.ben dün dayanamadım yeşil renk bi şapka ve patik aldım yaa napiim aslında almıcaktım am okadar içim gittiki anlatmaam çok erken ama ilk hediyesi olsun annesinden deim aldım 5 6. aylardan sonra inşş diğer eşyalar alınmaya yavaştan yavaştan başlanır öptm çok cnm aeolun kuzunlaa

ya bana doktorum en erken 28.haftada ayrintili yani 3d ultrason yaparim suanda bebek cok kemikli bu haftalarda, korkarsin dedi..... nekadar dogru bilmiyorum artik

senin drun neden okadar geç alıyo ayrıntılı ultrasona anlamadım canım .burda drlar 19-23. hafta arasında alıyolar.bende 20 de yaptıracağım inş. neyse zamanı önemli değil önemli olan bebişlerimize sağlıklı bi şekilde kavuşmak 🙂

hadi hayırlı olsun bebişinin cicileri canım.iyi günlerde giymek nasip etsin rabbim inş.ben daha bişey almadım eşim cinsiyet belli olsunda alalım diyo.beni frenliyo işte ya 🙁 aldıklarımızı paylaşırız artık burda.ben kendime bi liste hazırlıyorum bitirince sizinlede paylaşırım inş🙂sizde bebişinle kendinize iyi bakın annesi 🙂

Son düzenleme:

ayrintili ultrason bizim burda = 2. Ultraschall Untersuchung olmuyormu ?? bebeyin tüm organlari olusmusmu diye bakiyormus doktor ...
benimde 20+5 de olcak ayrintil ultrasonum, 25. haftadada 3D 🙂

BUARADA merhaba kizlarrrrrr......
Seminarimi bitirdim geldim, ekimde sinavim var ona hazirlancam simdi 🙂
ben ve kizim cok iyiyiz, seminarda baya tekmeledi beni, hatta cuma günü tam göbeyimin altinta arka arkaya tekmeler atti, neye ugradigimi $a$irdim 🙂 bi kac gündür sakinlesti ama....
gecmisi pek okuyamadim, bi göz attim, tatli cadim kizin olacakmis galiba... cok sevindim... minik cadilar cogaliyor 🙂
berranurcum, ilk gittigimde benim bebek gününden büyük cikmisti, ikinci ve ücüncü gittigimdede kücük cikmisti, en son gittigimde yine normal gününden büyük cikti... öyle seylere takilma canim benim...

bilmiyorum ki ayrintili ultrasonla 3d aynisi saniyorum ben 😀 neyse gidince görcez 3 haftza snra artikin

bilmiyorum ki ayrintili ultrasonla 3d aynisi saniyorum ben 😀 neyse gidince görcez 3 haftza snra artikin

benimde 3 hafta sonra 🙂
yani benim bildigime göre ayrintili kontrol, normal ultrasondada yapiliyor (tabii 3D´de yapiliyor), dedigim gibi, organlari tammi, parmaklari falan tammi diye bakiyormus...
ama 19-21 haftaya kadar yapilmasi lazim, yani bidakinde ikimizede yaparlar 🙂

sagol canım.....evet kızlar gelıyor......neguzel tekmelerı baslamıs....dort gozle beklıyorum ben ah bıde ben gorseydım hıssetseydım.....