Şubat 'ta anne olacağım:)

Hem gecmis olsun..hemde hayirli olsunn canim..Insallah saglikla kucuk erkegini kucagina almayida gorursun

gecmıs olsun canım yaaa ama tebrık ederım cok sevındım.....olsun saglıklı olsun nasılsa ılk bebıslerımız olcak.....dınlen cok yorma kendını.....

gecmis olsun cnm, magnezyumu düzenli kullan benim agrilarima cok iyi geliyo.
yine tebrikler bi denge kuruluyo yavas yavas subat annelerinin hep kizi olacak derken bi oglan cikti 🙂

abboooo araya bi erkek karismis 🙂 hayirli olsun canim, kaynananin dedigi cikti gördünmü 🙂
buarada gecmis olsun

hepinize çook teşekkür ederim kızlar.bugün çook şükür daha iyiyim.işede gitmedim evdeyim dinleniyorum.darısı cinsiyeti öğrenemeyenlere🙂 inş. kuzucuklarımıza sağlıcakla kavuşuruz.

tatlıcadım sanada geçmiş olsun canım.diş problemin varmış.eğer ağrın çok değilse biraz daha idare et yoksa yemek yemene engel olacak kadar ağrı yapıyorsa aylarımız da ilerlemeden tedavini aksatma canım.inş. en kısa zamanda diş problemin çözülür canım 🙂

Son düzenleme:
selam kızlar bende cınsıyeti ogrendim banada tam daffodil gibi oldu erkek diye sevinirken bi cimcime cıktı ama olsun bizimki sevindim kız olcak diye kız cocugu babasını cok severmiş diyeee

selam kızlar bende cınsıyeti ogrendim banada tam daffodil gibi oldu erkek diye sevinirken bi cimcime cıktı ama olsun bizimki sevindim kız olcak diye kız cocugu babasını cok severmiş diyeee
ayüzlü hayırlı olsun kızın cnm gözünüz aydın kız bebk annenin yoldaşı oluyo tabii hayırlı sağlıklı olsunlarda ilkin kız olmasıda bi başka erkek olmasıda artık pembişleri alırsın prensese aeolun

daffodil gözünaydın canım minik erkekimiz geliyormuş ee kızları alacak biri lazım zaten dimi 😀 bu gidişle 6.aya kalıcam ben heralde o kadar yoğunuz ki hala cinsiyeti öğrenicez ne gamsız anne-babayız daha doğrusu sadece babayız ben deliricem meraktan ama eşim bende gelicem dediği için mecburen bekliyorum darısı başıma inşallah...

ben kizmi erkekmi diye evde meraktan catlarken... Kocamdan söyle bi yorum geldi...
" niye bukadar heycanlaniyorsunki ya kiz olcak ya erkek baska secenek yok" 🙂
artik bi daki doktor kontrolunde ögrenirsiniz... seninki oglanmis gibi gecti icimden, hadi hayirlisi 🙂