Şubat 'ta anne olacağım:)

benim ilk 20 lik di$im dügünüme bikac gün kala cikmaya basladi..... ve arka arka hepzi cikti... cok aci cektim... ac kaldim... ama cektirmekten korktugum icin doktora gitmedim.... simdi gül gibi gecinip gidiyoruz... ama iki sene cektim diyebilirim 🙂

20lik di$ler cene yapisina göre tedavi ediyorlar. yer yoksa cekilmesi lazim , yer varsa durabilir...
emıneeeeeeeeeee suan yırmılık dısın hala agzında mı yanı:ahhhhh:
ooo ıkı sene eger kaldıysa ben 5 ay dayanırım galıba....dogumdan sonra gıderım ozaman....yada ben taktık degıstıreyımbaska dıs doktoruna gıdeyım ona dıyeyım durabılrıse dursun olmazsa eger cektırırım elım mahkum napayım.....🙂

pekı o cekılen dısler cok kanamısmıydı cekıldıkten somra yanı?bırde canım antıbıyotık falan kullandınmı sonrasında?hanı ıltıhap kapmasın dıye agrı kesıcı falan verıelbılıyrmus da......doktor oyle demıstı bana...hanı oyle bır durumds gebelerın kullandıgı ılacdan yazcak ve ıcmek zorunda kalıcam.....

3 gün antibiyotik kullandim, agri kesici cok uzun süre kullandim (novalgin) cok fazla kanamadi yani gözünü korkutmak istemiyorum ama benim cnm uyusturdugu halde cok acimisti

Sabahlari kalkinca hep aynada bakiyorum karnima... azicik birsey var.... gün boyu yemek su derken aksama kadar cikyior dedigin gibi 🙂 :raila:
göztersin göztersin.... artik zamani geldi 🙂
inş teyzesi bakalım valla görüş gününü iple çekiyom inanki
hahaha tam dediğin gibi işte su yemek bilmem ne derken akşama azcık belli ediyo kendini sıpalar ayy doğsalarda yesek onşları yaww

canim dayanamicaksan cektir.... Gebelikte kullanilabilen ilaclardan birsey olmaz... zaten artik bebislerimiz büyüdü, kolay kolay etkilenmezlermis herseyden...
sagol canım suan agrım yok ama sadece bebek ıcın korkularım.....

3 gün antibiyotik kullandim, agri kesici cok uzun süre kullandim (novalgin) cok fazla kanamadi yani gözünü korkutmak istemiyorum ama benim cnm uyusturdugu halde cok acimisti
zaten eger uyusturmadan yaparlarsa oooo hayatta dayanamam....
sagolun kızlarrr fıkırlerınız ıcın....
ınsallah saglıklı bır karar verebılırım🙂

rahim agzi solda onunla alakasi olabilir, evt ya hep óturuyorum kesin onunda etkisi vardi yani elimden geldigi kadar kalkip yürüyüs fln yapiyorum ama yetmiyo analsilan bidahaki dr kontrolümde doktoruma bana günde sadece 4 saat calisabilir raporu ver diycem bakalim ne diyecek...
m dem öl oaliblir ozman o ağrının sebei cnm amann ne çok şey öğrendik yaa hahaha
ohh ne güzel öyle bi imkanın varsa eğer okadar çalışma saati yazdır tabii rahat edersin cnm

sabıt agrı nurcum yaaaa rahım genıslemesınden demıstı doktor ama bu hafta arttı bıraz.....cumartesı randevumuz var tekrar sorcam bakalım.....
tatlım bnmde sürekliydi öyle gelip geçen kramplar değildi halada arada oluyo ama önceleri hergün olluyodu yaa çok zorlanıyodum Allahıma şükür o günler geçti
bende eşime diyorum kasığım ağrıyo büyüyo büyüyo diyo bana hahaha doktora sordum bnmde aynı cevabı verdi biz kafaya takıyoruz haklı olarak ilk bebebkler ve bekledik cnm ondan bizim kafamız daha bi yoğun

emıneeeeeeeeeee suan yırmılık dısın hala agzında mı yanı:ahhhhh:
ooo ıkı sene eger kaldıysa ben 5 ay dayanırım galıba....dogumdan sonra gıderım ozaman....yada ben taktık degıstıreyımbaska dıs doktoruna gıdeyım ona dıyeyım durabılrıse dursun olmazsa eger cektırırım elım mahkum napayım.....🙂

evettt agzimda dördüde 🙂
abimin cektirdi, arkadasim cektirdi 1 hafta hastanede yatti .... korkuttular beni 🙂
agzinda yer varsa bekle.. yoksa cektir... rahatlarsin 🙂

inş teyzesi bakalım valla görüş gününü iple çekiyom inanki
hahaha tam dediğin gibi işte su yemek bilmem ne derken akşama azcık belli ediyo kendini sıpalar ayy doğsalarda yesek onşları yaww

yeme kiz cocugu, okadar ugrastin 🙂
benim adamda $i$ko diyor bana ama yalaannnnnn bi karnimdan aldim kilo.... o herherin $i$ti diyor 🙂

evettt agzimda dördüde 🙂
abimin cektirdi, arkadasim cektirdi 1 hafta hastanede yatti .... korkuttular beni 🙂

benim adamda $i$ko diyor bana ama yalaannnnnn bi karnimdan aldim kilo.... o herherin $i$ti diyor 🙂
hahaha bugün etekpantolonlardan almak için mağazaya gittim kadın baktı 38 veriyodu dedim 40 verin siz 🙂 varyaa tam oldu yani biay sonra imkansız giyemezdim şok oldu eşimde çaktırmıyorum ama çok şükür laıyorum ya ben çok zayıf başladım emoş ondan almak istiyorum yanii
haa buarada bebiş olayı evt yaa onca bekledim Rabbim gönderdi miniğimi yemeyeyim dimi ohh mis gibi koklarım bendeee Allahım o günlerde bi gelse burda bebişlerimizin fotolarını göstersek birbirmizeee AMİNNNN

evettt agzimda dördüde 🙂

tamam canım ınsallah yer vardır:ahhhhh:

aynen benımkıde gecen takıldı dombılı dıye ben bır alındım.....tabı o herseyın farkında benım kılo konusnda takıntılı oldugumu bıldıgı ıcın pek soyleemz ama ıkımızde bılıyoruz hamıslıkten hersey......
ayyy bende dusundukce hep dogsada bıran once bende mıs gıbı koklasam opsem dıyorum ayaklarını mınıcık ellerını.....
kızlar yaaa hepımız sırayla doguma gırcez galıba buraya dogum hıkayelrımızıde yazalım olurmu?ınsallah kolay olur dogumlarımız......

aynen benımkıde gecen takıldı dombılı dıye ben bır alındım.....tabı o herseyın farkında benım kılo konusnda takıntılı oldugumu bıldıgı ıcın pek soyleemz ama ıkımızde bılıyoruz hamıslıkten hersey......
ayyy bende dusundukce hep dogsada bıran once bende mıs gıbı koklasam opsem dıyorum ayaklarını mınıcık ellerını.....
kızlar yaaa hepımız sırayla doguma gırcez galıba buraya dogum hıkayelrımızıde yazalım olurmu?ınsallah kolay olur dogumlarımız......

yazariz insallah rabbim o günleri bi göstersin, rabbim nasip ederse seneye bui zamanlar bebislerimiz kucagimizd akonuscaz burdan birbirimizle 🙂

ayy inşallah o günleride görürüz cnm en son ben gidicem sanırım aranızda hahaha bnm normal olursa marta sarkıyo dooğum ama sezeryan olursa şubat allah nasip ederse
ayy yazmamzmıyız yaa ne güzel olur hemde büyürlerkende paylaşırız birlikte aynı aylarda olcaklar çünkü nezaman ne yedircez ne içircez hahaha hayali bile harika

Geri