ben ıyıyım de bebısı bılmıyorum...cok sessız canım ya bır hareket etse valla delırcem ama yok ses yok oyuzden bılemıyorum konusuyorum onunla ama benı uzuyo teyzesıııııı🙂
evet aman ıyı olsunlarda ınan herseye razıyım.....
kızlar 3lü test sonucunu aldım sonuç ii allaha şükür ama 20.hafatda doktor ayrıntılı ultrasona girmemi istedi.istatiksel olarak daha ii olabilrmiş ama bnki orta değerdeymiş ayrıntışıda iice izlenecek inş herşey yolunda olur kızlar dua edelim olurmu biraz canım sıkıldı ama Rabbim ne derse o olur O na duacıyım herzamn sizlerinde duasını bekliyorum ben hepimizin bebekleri için dua ediyorum kızlar Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
cinsiyet persembe günü kesinlescek ama degisceni sanmiyorum 🙂
hurafelere göre oglan olmasi lazim, karnim basket topu gibi, cildim güzellesti.... ama KIZ 🙂
senin delikanliya isim bellimi??
ben ıyıyım de bebısı bılmıyorum...cok sessız canım ya bır hareket etse valla delırcem ama yok ses yok oyuzden bılemıyorum konusuyorum onunla ama benı uzuyo teyzesıııııı🙂
oy kıyamam ben ona üzmez benim yeğenim annesini🙂 anne çook hareketli olduğunda bebek fazla hareket etmezmiş.belki sen bayramada kendini çok yorduysan ondanda hissedememiş olabilirsin canım.bende de bazen hareketli bazende sessiz oluyo🙂
bende iyim canim.... bebeyimle yuvarlanip gidiyoruz iste 🙂 eee prensese isim sava$lari ba$ladimi???
cinsiyet persembe günü kesinlescek ama degisceni sanmiyorum 🙂
hurafelere göre oglan olmasi lazim, karnim basket topu gibi, cildim güzellesti.... ama KIZ 🙂
senin delikanliya isim bellimi??
randevuna az kalmış.ne güzel bebişini görürsün artık🙂hayırlısı olsun canım ilk bebişlerimiz olduğu için cinsiyet zaten önemli değil.bende de hiç sivilce eksik olmuyo gören kızınmı olacak diyo 🙂 isim bulamadık ya.eşim mete olsun diyo bakalım ben kararsızım.sizde isim belli mi?