hep ıyı olun canım...evetttttttt sorma en sonunda bır ısım begendı benım herıf ama bakalım kesınlesmedı daha...MİRAY var suan aklımızda.....on sırada yer alıyor lıstenın.....zamanlar karar kesnlesır ınsalla babamız kararını versın de🙂
oy kıyamam ben ona üzmez benim yeğenim annesini🙂 anne çook hareketli olduğunda bebek fazla hareket etmezmiş.belki sen bayramada kendini çok yorduysan ondanda hissedememiş olabilirsin canım.bende de bazen hareketli bazende sessiz oluyo🙂
hep ıyı olun canım...evetttttttt sorma en sonunda bır ısım begendı benım herıf ama bakalım kesınlesmedı daha...MİRAY var suan aklımızda.....on sırada yer alıyor lıstenın.....zamanlar karar kesnlesır ınsalla babamız kararını versın de🙂
randevuna az kalmış.ne güzel bebişini görürsün artık🙂hayırlısı olsun canım ilk bebişlerimiz olduğu için cinsiyet zaten önemli değil.bende de hiç sivilce eksik olmuyo gören kızınmı olacak diyo 🙂 isim bulamadık ya.eşim mete olsun diyo bakalım ben kararsızım.sizde isim belli mi?
ayyy bu adamlara kalirsa zaten biz doguramayiz bile 🙂 Miray güzel bence... ve ilk akildan gecen genelde oluyor 🙂 demek babaya biraktin, ne kadar iyisin sen öyle 🙂
ayyy bu adamlara kalirsa zaten biz doguramayiz bile 🙂 Miray güzel bence... ve ilk akildan gecen genelde oluyor 🙂 demek babaya biraktin, ne kadar iyisin sen öyle 🙂
aynen canımmm.....evet ben begenıyorum guzellerı ona da secme hakkı düşüyor...aslında benım ıstedıgım olur genelde ama bu konuda en azından secım hakkı onun olsun ben lısteleyım de🙂
perşembe kesinleşir sizin cinsiyetiniz 🙂 ama bellide olmaz hani 🙂 aslında metehan ismi gerçekten güzel.ben iki isim istiyorum meteye uygun 2. isim bulabilirsem ikimizinde gönlü olacak🙂