Şubat 'ta anne olacağım:)

cnm moralini yüksek tut sende yapabileceğimiz tek şey dua etmek bende önce biraz taktım ama Rabbim ne demişse o olucak ve inanıyorumki dua ile tüm kapılar açılabilir inşallah bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız tüm kalbimle bunu diliyorum Allahtan.

evt cnm ikili ii çıkmıştı bundada Allaha şükür kötü görünmüyo ama risk oranı biraz yüksek geldi sanırım ama buna da binlerce şükür.inşallah miniklerimiz sağlıkla doğucak cnm o günleri bi görsek hayırlısyla bi büyüseler

çok saol daffodilcim inş dua edelim olurmu benide unutma duanda evt hislerimi anlıyo bende onu üzmek en son isteyeceğim şey ve dua ediyorum bol bol inşallah herşey güzel olucak
canim merak etme, benim yigenimin sagligi yerindedir.. annesini biraz korkutmak istemis.... ayrintili ultrasonra allahin izniyle hersey yolunda cikar... moralini bozma
inşallah teyzesi çok saolun kızlar moral verdiniz bana ayrıntılıdada inaşllah herşey yolunda olur dua edicem bol bol

Herkes cinsiyeti ögrenmis isim bile bulmus 🙂 biz esimle kararlastirmistik kiz olursa o erkek olursa ben koyacam insallah. Esim ismi buldu..talicadininkine benziyo 🙂 SIMAY diyo benimde hosuma gitti, hayirlisi insallah bende persembe günü ayrintili ultrasonda hem saglikli oldugnu hem cinsiyetini ögrenirim insallah

LALE canim görmemistim mesajini...
berranurun dedigi gibi moralini yüksek tut ve bol bol dua et... aglayipta bebeyinide üzme... Allah büyük, minik meleklerimizi korur ve yardim eder...

aaa kizlar dün ne oldu....

4-5 gündür zaten takmistim... tekmeleri di$dan görmek istiyordum... ama tekmeler hep hafif oldugundan gözükmüyordu... sert tekmeleride ben kaciriyordum..
ama dün Gördümmmmmm.. hemde iki defa..... tekme attigi yer $i$ti indi... 🙂))))

slm canlarım doktordan geldik haha özelde kontrolüm vardı busabah
cisiyetimizi gösterme teşrifinde bulundu bebiş
daffodil senin prense bi prens daha arkadaş geliyo inşş
gelinlerimiz çokk 🙂

slm canlarım doktordan geldik haha özelde kontrolüm vardı busabah
cisiyetimizi gösterme teşrifinde bulundu bebiş
daffodil senin prense bi prens daha arkadaş geliyo inşş
gelinlerimiz çokk 🙂
ay cok sevındım cnm sag salim kucagına alırsın inşşş uslu bi oglun olurda kızıma isticem artık ilk ben kapıyım erkekleriii