Şubat 'ta anne olacağım:)

kızlarrrrrrrrrrr bısey sorcam sıze......ısım konusunu bılıyorsunuz kesınlestıremedık daha...bulmustuk ama degıstırmek zorunda kaldık.....sıdmı bır ısım var aklımızda....fıkırlerınızı beklıyorum ısım ıle ılgılı.....nasıl sızce?
ASYA......

aman ıyı olun sevındım.....
sen ne zaman ısten ızne cıkacaksın canım?

ıyıyız canım sen nasılsın?

canim 17.12 son aslinda ama ondan sonrada bi kac gün bi kac saat ugricam... patron ameliyat olcak.... bu $irkete bi patron lazim 🙂

ASYA ismini cokkk severimm.... Selvi boylum al yazmalimda ASYA vardiya.. bayiliyordum o isme... Zaten ASELde ondan cikti (filmde asya romanda asel 🙂)
bence cok hosss.......

iyi canim, sen nasilsinn???
çok şükür cnm bende iim kahvaltı yapıcam sütümü içtim biraz zaman geçsin die bekeldim 🙂 acıktık ama artık
aman ıyı olun sevındım.....
sen ne zaman ısten ızne cıkacaksın canım?

ıyıyız canım sen nasılsın?
iiz cnm çok şükürr nolsdun işte gün sayıyoruz artık hayırlsıyla iple çekiyorum mrs.m yede çok sevindim ya normalmi oldu acaba kaç kg doğmuş prensesimiz ayy güle güle büyüsün inşş

çok güzel cnm asya adıyla büyüsünler bizde karar verdik gibi ama babamız değişmezse daha inşş muhammed eymen olcak inşş

aselde çok hoşşş hayırlısyla bi doğsalar artık isimleriyle bahsetsek onlardan inşş

sizi Siskolar siziiiii... yiyin bakalim afiyet olsun 🙂
canim senin bebeyin kilosu bellimi? birsey dedimi doktor..???
benim en son 1359 du ama tabii suan dahada cikmistir...

Muhammed eymen cok güzelllll.... adlariyla yasasinlar insallahhhh... Benim Aselinde bide Minasi var... Asel Mina...

anladım canım haklısın ınsan ısı bırakırken arkasını dusunuyor🙂
tamam canım sagol fıkrın ıcın.....

ooo ikinci ismide ayrı bi güzelmiş yaaa Minaa
cnm en son 26+2de gtmiştim 935 gr dı oğlum haftasına baktığımda ii çok şükür ama şimdi 1kiloyu geçmiştir inşallah🙂 senin prensesinde ii maşallah annesi gebelik org dan haftasına bakıp takip ediyorum ben hepsine sağlık versin Allah kiloları alsınlar inşş🙂 sağlıklı tabiiii