merhaba Handan Hanım.artık bu bölüm aktifleşti mi?şansımı deniyorum 🙂
benim şuan hayatım sadece işimden ibaret.bulunduğum yerde arkadaşım da yok sevgilim de 🙂,ailem de yanımda değil.benim geleceğe dair belirsizliklerim ve korkularım var.gelecekten kuşkuluyum,hiçbir şey yolunda gitmiyecekmiş gibi umutsuzum.kendimi geliştirdiğim de yok.olduğum yerde sayıyorum.bir de benim fazlasıyla obsesyonlarım var.yani benim esas problemlerin bu.bana da bakabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
merhba. hoşgeldin.
bugün ilk defa huzurlu ve mutluyken tarot baktıracağım.bu ruh halimle bakarmısın?
20.03.77. doğumluym. bekarım. hayatımda biri yok. biriyle tanışacak mıyım?aşk hayatım nasıl olacak? bu ara sanki bişeyler olacak gibi içmi çok rahat.bakalım ne diyeceksin?
hoşgeldin handanca.ben yasemin yaş 32 ben evlilik ne zaman olucak.bir tarih vermen mümkünmü.tanışma olayımız nasıl olur.ve bu kişiyle tanışma bu sene varmı.çok merek ediyorum kartlarda ne çıkarsa artık.daha önce bana ani bir evlilik demiştin.merak ettim bende detaylı yazarsın inş.teşekkürler.
merhaba Handan Hanım.artık bu bölüm aktifleşti mi?şansımı deniyorum 🙂
benim şuan hayatım sadece işimden ibaret.bulunduğum yerde arkadaşım da yok sevgilim de 🙂,ailem de yanımda değil.benim geleceğe dair belirsizliklerim ve korkularım var.gelecekten kuşkuluyum,hiçbir şey yolunda gitmiyecekmiş gibi umutsuzum.kendimi geliştirdiğim de yok.olduğum yerde sayıyorum.bir de benim fazlasıyla obsesyonlarım var.yani benim esas problemlerin bu.bana da bakabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
merhaba handanca hoşgeldin tatilin iyi geçmiştir umarım ben sevda 30/07/1981 doğumluyum aslan burcuyum aşk iş ve sağlığımı merak ediyounm daha çok aşk daha önceden baktırmıştım aşkla ilgili eski erkek arkadaşımla ilgili kafamdan atamıyorum bi türlü ne tür bir yol izlemeliyim bakabilirmisin doğum gününe özel bir bölüm vardı orda yazmıştım bugün doğum günüm bakabilirmisiniz diye herhalde kargaşaya yoğunluğa karıştı bi bakım yaparsan çok sevinirim doğum günü hediyesi olarak en güzel hediyeyi almış olurum handanca
handanca ablam ben sevda canım ben baktıralı 15 günü geçti ben koç bucuyum eşim başak burucu ben yeni kararlar aşamasındayım bununla ve eşimle alakalı bana açılım yapabilirmisin acaba ??
slm handanca enson bajktırdıgımda bmöyle smöylemiştin dedigin gibi cidi ciddi jkonuştum ne olumlu nede olumsuz bişey sömyjledi bana erjkekj arkjadaşım bundan sonra ne olacajk aşjk hayatımla ilgili bundan sonra nasıl davranmalıyım ona dyüşyüncesi olumlumu olur olumsuzmu ne yapmalıyım evlilijkle sonuçlana bilirmi ilişjkimiz bajkarsan sevinirim onun gerçejk dyüşyünceleri ne ...ilişjkimizin boyutu nereye varır..ben başajk o boga burcuBu nedir böyle... Bu kadarmı kararsızsın. Ne yapacağını bilmiyor şaşaırmış durumdasın adeta. Lütfen bazı duygularını kendinde tut. Herkesle paylaşma. Çok şanslı bir dönem yaklaşıyor sana. Yeni yeni kararlar ve değişiklikler yaşayacaksın.
İlişkinde ayrılık görmedim. Onun hayatında bir başkasıda görünmüyor. Yanlız bu ilişkiyi bir değerlendir. Bana sorarsan bu şekilde ilişkini yürütmen seni çok yıpratıyor.
Plak gibi aynı şeyleri yaşıyorsun. Onunla konuş ve ciddi kararlar al.
Sen itelemedikçe ilişkinde ani bir değişiklik zor canım. Onun niyeti olmasada sen konuyu aç ve bu stresi bitir. Bırak o neyapacağını düşünsün.
Bu kararını uygula ve 15 gün sonra yeniden bakalım. Yook uygulamassan hayatın şimdilik ilişki anlamında böyle devam edecek.
slm handanca en son falımda bu nları smöylemiştin dedigin gibi jkonuştum hala devam ediyoruz ilişjkimize bundan sonra neler bejkliyo aşjk hayatımda nereye varır bu ilşjki evlilikjle sonuçlanırmı yojksa ayrılıkjmı var..gerçejketen ne dyüşüynyüyo partnerim ilişjkimiz hajkjkında..bundan sonra ona nasıl davranmalıyım...bejklemeye devammı etmeliyim sonunda istedigim mutluluga jkavuşa bilecekjmiyim ...ben başajk o boga burcuBu nedir böyle... Bu kadarmı kararsızsın. Ne yapacağını bilmiyor şaşaırmış durumdasın adeta. Lütfen bazı duygularını kendinde tut. Herkesle paylaşma. Çok şanslı bir dönem yaklaşıyor sana. Yeni yeni kararlar ve değişiklikler yaşayacaksın.
İlişkinde ayrılık görmedim. Onun hayatında bir başkasıda görünmüyor. Yanlız bu ilişkiyi bir değerlendir. Bana sorarsan bu şekilde ilişkini yürütmen seni çok yıpratıyor.
Plak gibi aynı şeyleri yaşıyorsun. Onunla konuş ve ciddi kararlar al.
Sen itelemedikçe ilişkinde ani bir değişiklik zor canım. Onun niyeti olmasada sen konuyu aç ve bu stresi bitir. Bırak o neyapacağını düşünsün.
Bu kararını uygula ve 15 gün sonra yeniden bakalım. Yook uygulamassan hayatın şimdilik ilişki anlamında böyle devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?