G gülgüzeli Yeni Üye Üye 17 Ocak 2008 #52 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 canım doğum günün kutlu olsun gönlünden geçen bütün güzellikleri rabbim sana nasip eylesin nice senelere canım.....
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 canım doğum günün kutlu olsun gönlünden geçen bütün güzellikleri rabbim sana nasip eylesin nice senelere canım.....
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Ocak 2008 #53 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 sağoll gül güzelii teşekkür ederim canım🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 18 Ocak 2008 #55 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Canim benim bak bu sana...
ms_enemy Yeni Üye Üye 19 Ocak 2008 #56 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 canımmm çokk sağollll sendee ölesinnn bitanesiiii çookk teşekkürr ederimm
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 19 Ocak 2008 #57 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Köpsendeki resimler cok güzel canim....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 20 Ocak 2008 #58 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Canim Arkadasim cok öpüyorum seni, bide iyi geceler diliyorum...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ocak 2008 #59 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Bu soğuk kış gününde en sıcacık muhabbetler seninle olsun canım 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 21 Ocak 2008 #60 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Birtanemmmmmmm, görüsemedik nasilsin yaaaa???? Ben bir süre pek fazla giremicem gececilige basliyorum bu aksam, kösemi yalniz birakma tamam??? 🙂 🙂 Cooooooookkkkkkk Ööööööppppppüüüüyyyyyoooooorrrruuuummmmmmm Canim Arkadasim....
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Birtanemmmmmmm, görüsemedik nasilsin yaaaa???? Ben bir süre pek fazla giremicem gececilige basliyorum bu aksam, kösemi yalniz birakma tamam??? 🙂 🙂 Cooooooookkkkkkk Ööööööppppppüüüüyyyyyoooooorrrruuuummmmmmm Canim Arkadasim....