*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Aralık 2007 #32 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 yeni köşen hayırlı olsun sana çiçek getirdim inşallah beğenirsin
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Aralık 2007 #33 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 yeni yılın kutlu olsun mutluluklar hepimizin olsun
ms_enemy Yeni Üye Üye 30 Aralık 2007 #34 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 çiçeklerrrr çokkk güzelll çitosss çok sağolll 🙂 teşekkür ederimm 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2007 #35 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 sen romantik resimlerden hoşlanıyorsun galiba buda benden hedayem olsun canım:yo:
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 sen romantik resimlerden hoşlanıyorsun galiba buda benden hedayem olsun canım:yo:
ms_enemy Yeni Üye Üye 31 Aralık 2007 #36 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 çitos göremedimmm resmii 🙁 çok güzell olduğunaaa eminimdeee...
ms_enemy Yeni Üye Üye 31 Aralık 2007 #37 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 melekler sizleriii çok seviyorummm 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 31 Aralık 2007 #38 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Bizde seni seviyoruz canimmmmmm....
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Ocak 2008 #39 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Umarım bu yıl hepimiz için güzel geçer, sevgilerimle canım. 🙂
ms_enemy Yeni Üye Üye 1 Ocak 2008 #40 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 teşekkür ederim kördüğüm... teşekkür ederim bilgecim... 🙂