K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Ocak 2008 #73 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 CaNiM ArKaDaSiM SeNi CoK sEvIyOrUm Biiiirrrtttaaannneeessssiiiinnnn.....
ms_enemy Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #74 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 teşekkür ederim canım bu güzel resimlerr için, sözlerin için... sende birtanesin canım arkadaşım 🙂
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 teşekkür ederim canım bu güzel resimlerr için, sözlerin için... sende birtanesin canım arkadaşım 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 25 Ocak 2008 #75 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 hayırlı cumalar canım
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #77 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 bende geldım bendeeeee senın kosende banada yer varmıı
ms_enemy Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #78 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 olmazzzzmııı canımmm benimm 🙂 hoşgeldinnn... her zamann uğraa😀
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Ocak 2008 #79 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Nerelerdesin Birtanemmmm..... Özlettin kendini, ayrica iyi geceler diliyorum sana...
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Nerelerdesin Birtanemmmm..... Özlettin kendini, ayrica iyi geceler diliyorum sana...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #80 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 İyi Pazarlar, mutlu bir gün diliyorum 🙂