M Misafir Forum Okuru 24 Ağustos 2007 #1 telekom telekom kendine gel şşşş telekom kardeş ne bu çektiğimiz senden kendine gel aklına başına al aklını yerim seninbu yavaşlıkla delirtme beni bak sağdan sağdan geliyolar haberin ola çok pis dalarım allahıma
şşşş telekom kardeş ne bu çektiğimiz senden kendine gel aklına başına al aklını yerim seninbu yavaşlıkla delirtme beni bak sağdan sağdan geliyolar haberin ola çok pis dalarım allahıma
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Ağustos 2007 #3 Ce: telekom telekom kendine gel al bendende okadarrr kesin bu işte bi komplo var yani heralde sanırsam belkim zannedersem galiba😀
Ce: telekom telekom kendine gel al bendende okadarrr kesin bu işte bi komplo var yani heralde sanırsam belkim zannedersem galiba😀
M minerwa Forum Okuru 24 Ağustos 2007 #4 Ce: telekom telekom kendine gel ilona' Alıntı: alla belenı virsin telkom Genişletmek için tıkla ... valla doğru yaa bıktık artık.. iyi i bir adsl hizmeti sundun bizlere ama bu kadar da bezdirilmez ki kardeşim 😡
Ce: telekom telekom kendine gel ilona' Alıntı: alla belenı virsin telkom Genişletmek için tıkla ... valla doğru yaa bıktık artık.. iyi i bir adsl hizmeti sundun bizlere ama bu kadar da bezdirilmez ki kardeşim 😡
canan Yeni Üye Üye 6 Eylül 2007 #5 Ce: telekom telekom kendine gel aynen ve aynen yıne aynen tamamen eynen katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ce: telekom telekom kendine gel aynen ve aynen yıne aynen tamamen eynen katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm