Sızdı diye tahmin ediyorum gecikme yok sızdığı gun sevgilimin adet günüydü iliski sonrasi vajinadan adetteolduğu gibi iki kere normal şekilde kan gelmiş hamilelik riski nedir acill
Selamlar zaten adet olduğu gün diyorsunuz yani adetmiş istediği kadar sızsın ya da şöyle söyleyim tam anlamı ile ilişkiye girip içine bile boşalmış olsanız yine de regl olduğu için risk sıfır rahat olun lütfen.
Anal ilişki ile hamile kalınmaz. Bunu benzer sorularda hep belirtiyoruz. Anal bölgede üreme gerçekleşmez sperm vajina içine sızarsa gebelik oluşabilir. Kuşkunuzu gidermek adına test yapabilirsiniz.
Iyi günler 29 nisan da adetimin başlangıç günüydü 3.4 mayıs gibi bitti. 6 mayısta erkek ark. Anal ilişkiye girdim ben üstteydim ve o an içime boşalma oldu ön tarafa az da olsa bulaştı ve gidip yikadim. Bakireyim ve hic bir önlem almadım şuan idrar tahlili yapsam sonuc doğru çıkarmı adet gunume 10 gun var. Gebelik söz konusumu boyle durumda
Iyi günler 29 nisan da adetimin başlangıç günüydü 3.4 mayıs gibi bitti. 6 mayısta erkek ark. Anal ilişkiye girdim ben üstteydim ve o an içime boşalma oldu ön tarafa az da olsa bulaştı ve gidip yikadim. Bakireyim ve hic bir önlem almadım şuan idrar tahlili yapsam sonuc doğru çıkarmı adet gunume 10 gun var. Gebelik söz konusumu boyle durumda