suskun_gız Yeni Üye Üye 7 Aralık 2007 #1 Üsteki Üye için ne yapardınız ? [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif] Üsteki Üye için ne yapardınız ? Üstte ben varım, altaki benim için ne yapardın ? iyi bişi olsun ama heee [/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif] Üsteki Üye için ne yapardınız ? Üstte ben varım, altaki benim için ne yapardın ? iyi bişi olsun ama heee [/FONT]
M Misafir Forum Okuru 7 Aralık 2007 #2 Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? senin için çok konuşurdum sen suskunsun ya suskun geveze seni şşşş alttaki benim için neler yaparın bakem :becky:
Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? senin için çok konuşurdum sen suskunsun ya suskun geveze seni şşşş alttaki benim için neler yaparın bakem :becky:
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Aralık 2007 #3 Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? Van'dan Ankara'ya özel uçak kaldırır, seni burada en sevdiğim yerlere götürür güzel bir hafta sonu yaşatırdım 🙂 Bol bol da çene çalardık beraber. Cadı Nurovski de gelirdi 😀 Alttaki Bilge seni bekliyor 🙂
Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? Van'dan Ankara'ya özel uçak kaldırır, seni burada en sevdiğim yerlere götürür güzel bir hafta sonu yaşatırdım 🙂 Bol bol da çene çalardık beraber. Cadı Nurovski de gelirdi 😀 Alttaki Bilge seni bekliyor 🙂
M Misafir Forum Okuru 7 Aralık 2007 #4 Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? ayy bilgem ama cadı nurvoski bana fırça attı onun kulağınıda çekersin dimi :becky: Bilgem için bol bol dua ederim ediyorumda zaten ve sihirli bir gücüm olsa bilgemi dokuz aylık bir tatil dönemi yaşatırdım:nod::amen: o anlar 😉
Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? ayy bilgem ama cadı nurvoski bana fırça attı onun kulağınıda çekersin dimi :becky: Bilgem için bol bol dua ederim ediyorumda zaten ve sihirli bir gücüm olsa bilgemi dokuz aylık bir tatil dönemi yaşatırdım:nod::amen: o anlar 😉
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Aralık 2007 #5 Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? Senin icin en büyük dilegini yerine getirmek isterdim, veee söyle istedigin yemekleri pisirirdim ugrasirdim iste mutlu olman icin canim Alttakine sesleniyorum kördügüm seni bekliyorrr....
Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? Senin icin en büyük dilegini yerine getirmek isterdim, veee söyle istedigin yemekleri pisirirdim ugrasirdim iste mutlu olman icin canim Alttakine sesleniyorum kördügüm seni bekliyorrr....
M Misafir Forum Okuru 7 Aralık 2007 #6 Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? vallaönce sana yapılacak en büyük iyiliği yapardım o kördüğümünü açardım:becky:çözülmüşdüğüm yapardım seni hu huuu heyy alttaki rüyam seslendi bişey yapsanaaa
Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? vallaönce sana yapılacak en büyük iyiliği yapardım o kördüğümünü açardım:becky:çözülmüşdüğüm yapardım seni hu huuu heyy alttaki rüyam seslendi bişey yapsanaaa
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Aralık 2007 #7 Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? Bende ilk önce beni cözdügün icin tsk ederdim sonraaa kahve pisirirdim🙂 Alltakine seslendim yine🙂
Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? Bende ilk önce beni cözdügün icin tsk ederdim sonraaa kahve pisirirdim🙂 Alltakine seslendim yine🙂
almira Yeni Üye Üye 7 Aralık 2007 #8 Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? La Bensenİ Bİdaha DÜĞÜmlerdİm BaĞli Eyİ Oluyon Bana KÖtÜ BİŞey Etme Alttakİ
Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? La Bensenİ Bİdaha DÜĞÜmlerdİm BaĞli Eyİ Oluyon Bana KÖtÜ BİŞey Etme Alttakİ
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 8 Aralık 2007 #9 Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? hic edermiyim canim bek körde olsam benden kötülük gelmez bilesin🙂 alltaki sen benim canimi yakmican demi???
Ce: Üsteki Üye için ne yapardınız ? hic edermiyim canim bek körde olsam benden kötülük gelmez bilesin🙂 alltaki sen benim canimi yakmican demi???
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Kasım 2008 #10 Cevap: Üsteki Üye için ne yapardınız ? yok kıyamam san ben sana kocaman bir pasta yapardımmm en sevdiğinden alttaki sne en yapardınnnn
Cevap: Üsteki Üye için ne yapardınız ? yok kıyamam san ben sana kocaman bir pasta yapardımmm en sevdiğinden alttaki sne en yapardınnnn