Akaba Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #431 M e g' Alıntı: Ben pc'deyim ve çok rahatım. Hatta size gıcıklığına Meg olduğumu söylemiyciimm😛 Genişletmek için tıkla ... Dilden tanıdım gı 😛
M e g' Alıntı: Ben pc'deyim ve çok rahatım. Hatta size gıcıklığına Meg olduğumu söylemiyciimm😛 Genişletmek için tıkla ... Dilden tanıdım gı 😛
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #432 M e g' Alıntı: Çünkü bugün pazardı ve dinlenmiş durumdasın. Uykun yok çünkü. Ve çünkü bizi özledin Genişletmek için tıkla ... Ben bugün de çalıştım hem müşteriyle uğraştım hem sizin peşinize düştüm beynim yandı 10 kolla çalıştım 😀 özledim tabissssiiii ❤ -muhtar
M e g' Alıntı: Çünkü bugün pazardı ve dinlenmiş durumdasın. Uykun yok çünkü. Ve çünkü bizi özledin Genişletmek için tıkla ... Ben bugün de çalıştım hem müşteriyle uğraştım hem sizin peşinize düştüm beynim yandı 10 kolla çalıştım 😀 özledim tabissssiiii ❤ -muhtar
Akaba Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #434 Justpeace' Alıntı: öğreniriz canım yavaştan Genişletmek için tıkla ... Var. Özel msjla 😉
P pazen Forum Okuru 22 Ocak 2018 #436 Meggm canimm pazen yazıyor🙂 Orda ki obamiz için sinsi diyeni kibledim diye bana rapor cevabi Öküz altında buzağı arama oldu biliyor musun Valla dicek bişey bulamıyorum ben artık bdvdeki bedduacilar gibi allaha havale ettim🙂 Özel mesaj dimi burasi Ya site Yönetimine ayip olmasin
Meggm canimm pazen yazıyor🙂 Orda ki obamiz için sinsi diyeni kibledim diye bana rapor cevabi Öküz altında buzağı arama oldu biliyor musun Valla dicek bişey bulamıyorum ben artık bdvdeki bedduacilar gibi allaha havale ettim🙂 Özel mesaj dimi burasi Ya site Yönetimine ayip olmasin
M e g Melekler Mekanı 22 Ocak 2018 #437 Akaba' Alıntı: Dilden tanıdım gı 😛 Genişletmek için tıkla ... bu iyiydiii🙂))
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #438 Ajumma' Alıntı: Nick değişme varmıki burda Genişletmek için tıkla ... Justpeace' Alıntı: öğreniriz canım yavaştan Genişletmek için tıkla ... Varrr Tuzsuz gel de gideyim yaaa @Pazen vinkanin selami var 🙂))
Ajumma' Alıntı: Nick değişme varmıki burda Genişletmek için tıkla ... Justpeace' Alıntı: öğreniriz canım yavaştan Genişletmek için tıkla ... Varrr Tuzsuz gel de gideyim yaaa @Pazen vinkanin selami var 🙂))
P pazen Forum Okuru 22 Ocak 2018 #440 Ay ben atıyorum kendimi üzerime toprak atin iki kurek🙂 Mesaj silme de yok dimi🙁 Alenen dedikodu yaptım ahahahha🙂
Ay ben atıyorum kendimi üzerime toprak atin iki kurek🙂 Mesaj silme de yok dimi🙁 Alenen dedikodu yaptım ahahahha🙂