M e g Melekler Mekanı 22 Ocak 2018 #421 HemDeliHemAsik' Alıntı: 🙂)) -muhtar Ya ben niye hala burdayım mutfakta bulaşık var onu yıkayıp yatmam lazım yarın iş var Genişletmek için tıkla ... Çünkü bugün pazardı ve dinlenmiş durumdasın. Uykun yok çünkü. Ve çünkü bizi özledin
HemDeliHemAsik' Alıntı: 🙂)) -muhtar Ya ben niye hala burdayım mutfakta bulaşık var onu yıkayıp yatmam lazım yarın iş var Genişletmek için tıkla ... Çünkü bugün pazardı ve dinlenmiş durumdasın. Uykun yok çünkü. Ve çünkü bizi özledin
" Ütopya " Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #422 HemDeliHemAsik' Alıntı: 🙂)) -muhtar Ya ben niye hala burdayım mutfakta bulaşık var onu yıkayıp yatmam lazım yarın iş var Genişletmek için tıkla ... dussuz gelsin öle git 🙂
HemDeliHemAsik' Alıntı: 🙂)) -muhtar Ya ben niye hala burdayım mutfakta bulaşık var onu yıkayıp yatmam lazım yarın iş var Genişletmek için tıkla ... dussuz gelsin öle git 🙂
P pazen Forum Okuru 22 Ocak 2018 #423 Herkes adını yazsa olmuyor mu yaa kim ne diyo anlamıyorum🙂pazen ben🙂
Akaba Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #424 Pazen' Alıntı: Herkes adını yazsa olmuyor mu yaa kim ne diyo anlamıyorum🙂pazen ben🙂 Genişletmek için tıkla ... Akaba ben. Evet öyle yapalım 😉
Pazen' Alıntı: Herkes adını yazsa olmuyor mu yaa kim ne diyo anlamıyorum🙂pazen ben🙂 Genişletmek için tıkla ... Akaba ben. Evet öyle yapalım 😉
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #425 M e g' Alıntı: Kızım kim kovuldu aaa üyelik üptali yaptırttık işte okaa Genişletmek için tıkla ... Hahahah 😀 😀 beni iki de bir banladilar sonra da iptal ettiler 😉 -muhtar
M e g' Alıntı: Kızım kim kovuldu aaa üyelik üptali yaptırttık işte okaa Genişletmek için tıkla ... Hahahah 😀 😀 beni iki de bir banladilar sonra da iptal ettiler 😉 -muhtar
" Ütopya " Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #426 tuzsuz sadece beğensin bu mesajımı lütfen anlayalım? ben justtt
M e g Melekler Mekanı 22 Ocak 2018 #428 Ben pc'deyim ve çok rahatım. Hatta size gıcıklığına Meg olduğumu söylemiyciimm😛
" Ütopya " Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #430 Ajumma' Alıntı: Nick değişme varmıki burda Genişletmek için tıkla ... öğreniriz canım yavaştan