M e g Melekler Mekanı 22 Ocak 2018 #412 Akaba' Alıntı: Burda olsun . Çok özledim çok Genişletmek için tıkla ... Ben deeeeeee
P pazen Forum Okuru 22 Ocak 2018 #414 M e g' Alıntı: Kaprislipazenim hoşgeldin bebeğim sen de ay ne mutluyum anlatamam:*** Genişletmek için tıkla ... Akaba' Alıntı: Canım hoşgeldin 🙂 şükür kavuştuk Genişletmek için tıkla ... Justpeace' Alıntı: hoşgeldinn kime ulaşmak istersen yaz bana ayarlarız 🙂)) Genişletmek için tıkla ... Kim yazıyor göremiyorum yahu benim tel zaten yavas sitede yavas birde teknoloji özürlü ben oyyy su verin bayilajamm🙂) Megim çok üzüldüm cokk seni akabayi kaybedince🙁 Meg le ilgili paylaşım yapanlari atıyoruz dediler Yahu koskoca kk bu siteyi ne diye kıskanır anlamadım. . Vinka hannaz heidi onlarda gelsinler🙁 Yarım saat sonra verilen cevabim için Üzgünüm🙁
M e g' Alıntı: Kaprislipazenim hoşgeldin bebeğim sen de ay ne mutluyum anlatamam:*** Genişletmek için tıkla ... Akaba' Alıntı: Canım hoşgeldin 🙂 şükür kavuştuk Genişletmek için tıkla ... Justpeace' Alıntı: hoşgeldinn kime ulaşmak istersen yaz bana ayarlarız 🙂)) Genişletmek için tıkla ... Kim yazıyor göremiyorum yahu benim tel zaten yavas sitede yavas birde teknoloji özürlü ben oyyy su verin bayilajamm🙂) Megim çok üzüldüm cokk seni akabayi kaybedince🙁 Meg le ilgili paylaşım yapanlari atıyoruz dediler Yahu koskoca kk bu siteyi ne diye kıskanır anlamadım. . Vinka hannaz heidi onlarda gelsinler🙁 Yarım saat sonra verilen cevabim için Üzgünüm🙁
" Ütopya " Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #415 M e g' Alıntı: Kızım kim kovuldu aaa üyelik üptali yaptırttık işte okaa Genişletmek için tıkla ... yok ben önce alıp tuzsumu pamuğumu sonra istifa mı basacaktım havamı aldılar 😀DD
M e g' Alıntı: Kızım kim kovuldu aaa üyelik üptali yaptırttık işte okaa Genişletmek için tıkla ... yok ben önce alıp tuzsumu pamuğumu sonra istifa mı basacaktım havamı aldılar 😀DD
Akaba Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #416 Pazen' Alıntı: Kim yazıyor göremiyorum yahu benim tel zaten yavas sitede yavas birde teknoloji özürlü ben oyyy su verin bayilajamm🙂) Megim çok üzüldüm cokk seni akabayi kaybedince🙁 Meg le ilgili paylaşım yapanlari atıyoruz dediler Yahu koskoca kk bu siteyi ne diye kıskanır anlamadım. . Vinka hannaz heidi onlarda gelsinler🙁 Yarım saat sonra verilen cevabim için Üzgünüm🙁 Genişletmek için tıkla ... Akaba ben,bizim de aynı canım. Nickler çıkmıyor ama yazılım gelecekmiş 🙂 düzelecek yani.
Pazen' Alıntı: Kim yazıyor göremiyorum yahu benim tel zaten yavas sitede yavas birde teknoloji özürlü ben oyyy su verin bayilajamm🙂) Megim çok üzüldüm cokk seni akabayi kaybedince🙁 Meg le ilgili paylaşım yapanlari atıyoruz dediler Yahu koskoca kk bu siteyi ne diye kıskanır anlamadım. . Vinka hannaz heidi onlarda gelsinler🙁 Yarım saat sonra verilen cevabim için Üzgünüm🙁 Genişletmek için tıkla ... Akaba ben,bizim de aynı canım. Nickler çıkmıyor ama yazılım gelecekmiş 🙂 düzelecek yani.
M e g Melekler Mekanı 22 Ocak 2018 #417 Akaba bak silinmiş hesap beğendi diyo.Duzsuz bu @SadmiN Arkadaşımız tuzsuz_ruh niçin 'silinmiş hesap' olarak görünüyor?
Akaba bak silinmiş hesap beğendi diyo.Duzsuz bu @SadmiN Arkadaşımız tuzsuz_ruh niçin 'silinmiş hesap' olarak görünüyor?
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #418 Justpeace' Alıntı: yap canım yap 🙂) Genişletmek için tıkla ... 🙂)) -muhtar Ya ben niye hala burdayım mutfakta bulaşık var onu yıkayıp yatmam lazım yarın iş var
Justpeace' Alıntı: yap canım yap 🙂) Genişletmek için tıkla ... 🙂)) -muhtar Ya ben niye hala burdayım mutfakta bulaşık var onu yıkayıp yatmam lazım yarın iş var
M e g Melekler Mekanı 22 Ocak 2018 #419 Justpeace' Alıntı: yok ben önce alıp tuzsumu pamuğumu sonra istifa mı basacaktım havamı aldılar 😀DD Genişletmek için tıkla ... şiiişşşşşş
Justpeace' Alıntı: yok ben önce alıp tuzsumu pamuğumu sonra istifa mı basacaktım havamı aldılar 😀DD Genişletmek için tıkla ... şiiişşşşşş
Akaba Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #420 M e g' Alıntı: Akaba bak silinmiş hesap beğendi diyo.Duzsuz bu @SadmiN Arkadaşımız tuzsuz_ruh niçin 'silinmiş hesap' olarak görünüyor? Genişletmek için tıkla ... Ben görmedim hiç tatlım ya. Yoksa etiketlerdim 🙁
M e g' Alıntı: Akaba bak silinmiş hesap beğendi diyo.Duzsuz bu @SadmiN Arkadaşımız tuzsuz_ruh niçin 'silinmiş hesap' olarak görünüyor? Genişletmek için tıkla ... Ben görmedim hiç tatlım ya. Yoksa etiketlerdim 🙁