YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

(9)=1 ocak cuma=

08:30=KAHVALTI,2 bardak su,birkaçtane galete,labne peynir,salatalık,1 dilim k. ekmeği,3 bardak az şekerli çay
01:30=ÖĞLE YEMEĞİ,2 bardak su,2 parça tavuk,1 dilim k.. ekmeği,2 galete,1 tatlı kaşığı kadar labne peynir,3 çay
04:00=2 bardak su,1mandalina bir ufak (anamur)muz
08:00=AKŞAM YEMEĞİ,2 brdak su,2 yemek kaşığı nohut,2 yemek kaşığı pilav,1 bardak meyve suyu, salata
09:30=valla canım yaa tam olarak saatende emin değilim yediklerimdende çok yoğun bir gündü misafirim çoktu onlara eşlik etmek zorundasın malum ama abartmadım çok az fıstık,bir mandalina ve küçük 1 kase puding yedim tabii aralarda suyumuda içtim

NOT=benim diyette en çok zorlandığım gün pazardır
sanırım ogün detaylı yazamam eşimle keyif yapabildiğimiz tek günkahvaltı saatimiz 1 dir mesela.
ama diyeti unutmıycam söz
yarını yazarım zaten bide karar verdim bundan sonra her gün tartılıcam her gün gr mı bile yazıcam bu benim fikrim tabii sen istersen yine haftada tartılabilirsin halaa yazmadığınında farkındayım görmeden yatmıycam seni bekliyorum

ben halaa yatmadım dermişim
nerdesin kızım yaa neden yazmadın listeni kilo verdim diye gevşekliklimi oldu 🙂🙂

ben halaa yatmadım dermişim
nerdesin kızım yaa neden yazmadın listeni kilo verdim diye gevşekliklimi oldu 🙂🙂
yok lamişim bırakırmıyım dün elimi kaldırmaya mecalim kalmadı annemle başsağığına bi yakına gidecek başka bi tanıdığada gitmemelazımdı başsağlığına annem ev yakın ben götüreyim dedi Allahtan evi biliyomuş lamişm biliyorum die tam 1 saat dolaştırdı oraydı şuraydı derken bulduk buseferde ev sahipleri yokmuş ordan yaya oğlan var yanımda tabi diğer akrabaya yarımsaatte o lamiş bittim eve geldim yorgunluğu analamdım onun üstüne halı falan sildim akşam oğlan bir divanda ben bir divanda serildik lamiş ya ölmüşüz ondan giremedim bebğim bugünde temizliği devam ara verdim yazıyorum ayrıcaemel ablamda katılmı(yalnızmelek)çok sevindim çoğalıyoruz lamiş yaşasın

canımcım dün yazamdım walla az yedim ama ne yedim sırasıyla yazamıcam hatırlamıyorum hatırladığımı yazayım sabah 1 bardak süt 2 dilim peynir yumurta (haşlam)öğlen cenaze evinde 1kçk baklava akşma 3 tane izmir köfte fırında patates 1 çanak yoğurt gece saat 3:002dilim etimek peynir zeytin domates 2 bardak su 2 bardak çay niyetlendim ve bugünde niyetliyim eşim şehir dışında die oruç tutayım dedim 😀

allah kabul etsin
ama yazmayı unutma ozaman gevşeklik olur
benimde misafirim var 2 gündür bu günde gelicek akşam üstü girerim ancak

(10)2 ocak cumartesi=

bugün günün yarısını uyuyarak geçirdim o yüzden
11:00=2 bardak su,1 kase puding
02:30=ÖĞLE YEMEĞİ,2 bardak su, 2 dilim k.. ekmeği,limonlu kırmızı lahana,menemen,1 kase puding,2 bardak çay
04:00=2 bardak su,1 mandalina
06:00=2 bardak su, 3,4 tane diyet bisküvi
08:00=AKŞAM YEMEĞİ,2 bardak su,az nohutlu pilav,bolca lahana salatası

NOT=daha sonra nescafe ve meyve yerim🙂

Benim listem cok karisik,hatta listem bile yok..duzeli yiyebilsem,daha iyi olacak fakat bu aralar biraktim,duzen alt ust oldu...bende sizi takipediyorum.

malum bugün niyetliydim kız lamiş sende gözünü açıpta pudinge mi sarıldın😀05:00iftar=şehriye çorbası 1 kase 2ymk kaşığı mercimek pilavı ayran bolca narekşili kırmızı lahana salatası doydum elhamdülillah09:00 şimdi çay içiyorum 2. bardakatyım bişi yemem artık yrn niyetli olmıyacam kocişim yoldan geliomuş gece yarn yazarım yediklerimi lamiş kaçırma yemekleri😀şakaşaka kızma neolur😀muzurluk yapayım dedim😀

Benim listem cok karisik,hatta listem bile yok..duzeli yiyebilsem,daha iyi olacak fakat bu aralar biraktim,duzen alt ust oldu...bende sizi takipediyorum.

takip ediyosun madem yorum da yap nolur mesela benim yediklerimde pilav olmaması lazım ,..
onun gibi iyi yada kötü diye yorumda yaz olurmu
Ve eğer diyetteysen bize yazarsan iyi olur aslında😀

haklısın valla 2 gündür beğenmiyorum listemi misafir olunca birini yemesen birine eşlik ediyosun düzenin kalmıyo..
yarından korkuyorum bide pazarteside misafirim gelicek
kaynanamlar gelicek görümcem ve eltimde olur akşama yemeğede kalırlar hadi diyet yap
ama dikkat edicem listemi yinede yazıcam😀