çok iyi anlıyorum anneler diyetleri bozuyolar ben anneme 1 hafta kalmaya gidiyorum 2 kilo alıp geliyorum diyet zaten yaptırmaz evinizde yapın diyetinizi diyor
6:30=2 bardak su 10:00=KAHVALTI, 1 dilim kepek ekmeği, küçük bir parça peynir, 3 zeytin, maydonoz,1 bardak meyve suyu 1:30=ÖĞLE YEMEĞİ,1 bardak su, küçük bir parça haşlama et,2kaşık yoğurt, kırmızı lahana , 1 dilim k. ekmeği 2 b. çay 04:30=2 bardak su, 1 fincan bitki çayı,2,3 galete 06:00=2 bardak su,1 portakal 08:30=AKŞAM YEMEĞİ, 2bardak su, 2 dilim k. ekmeği,salata,tavuk eti 09:30=soda,çok az fıstık
ya canım ya sitede sorun var yada nette her siteye girio mekana giremedim akşama yüz oturdum bin kalaktım pc başından bgn saaat 10 da kalktım 1 brdk süt içtim evi topla oğlanı okula götür ymk yemedim saat 3gibi günde sigara böreği gibi bişey fırında 1tane 2tane kabak tatlısı 3 4 bardakta çay içtim gecede oğlum yalnız yemesin die yemeği yarım kasse yoğurt çorbası yedim ya biraz önce yazdım siteden çıkmışım ya bidaha yazıyorum fiitl etti bugün bu site lamişim beni öpüyom seni kocaman
sağol canım iyiyim biliyorum sende zayıflıysun bize yaz arada neler yapıyosun zayıflarken kaç günde kaç kilo verdin liste hazırlıycam herkezin adını kaç günde kaç kilo verdiğini bakalım nasıl olucak
ya canım ya sitede sorun var yada nette her siteye girio mekana giremedim akşama yüz oturdum bin kalaktım pc başından bgn saaat 10 da kalktım 1 brdk süt içtim evi topla oğlanı okula götür ymk yemedim saat 3gibi günde sigara böreği gibi bişey fırında 1tane 2tane kabak tatlısı 3 4 bardakta çay içtim gecede oğlum yalnız yemesin die yemeği yarım kasse yoğurt çorbası yedim ya biraz önce yazdım siteden çıkmışım ya bidaha yazıyorum fiitl etti bugün bu site lamişim beni öpüyom seni kocaman
canım yaa bildiğim kadarıyla sitede sorun yoktu ama neyse geçmiş olsun
bugünde böyle olsun inşallah yarınınki ni daha detaylı yazabilirsin olur arada ayrıca aferin diyeti bozmamış gibi gözüküyosun
07:30=2 bardak su ,1 bardak süt 11:00=2 bardak su, bikaçtane galete,labne peyniri 01:30=ÖĞLE YEMEĞİ, 2 bardak su bir dolu tabak yoğurtlu ıspanak 05:30=2 bardak su, 1 mandalina 08:30=AKŞAM YEMEĞİ,2 bardak su, biraz yoğurtlu makarna
NOT=daha nescafe içicem ve belki birde mandalina yerim
edalı sorun hala gitmedimi yazmadın yine gözüm seni arıyo valla hiç tat yok sensiz... unutmadan yarın benim tartılma günüm inşallah vermişimdirde mors olmam