nese355 Aktif Üye Üye 26 Mayıs 2011 #11 Gülegüle giy Çitos um iyi günlerdeee inşallah hamiş olda daha bi mutlu günlerinde giy canımm.🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Mayıs 2011 #12 Kızlar en iyisi ve güzeli sizlerin olsun inşallah Grey canım bilerek ordan aldım senin markanı zevkle taşıyorum😀 Nesecim canım inşallah gülüm ya rabbim nasip ederse salına salına hamişken kullanırım hepsiniAllahım tüm isteyene hayırlı evlatlar versin inşallah
Kızlar en iyisi ve güzeli sizlerin olsun inşallah Grey canım bilerek ordan aldım senin markanı zevkle taşıyorum😀 Nesecim canım inşallah gülüm ya rabbim nasip ederse salına salına hamişken kullanırım hepsiniAllahım tüm isteyene hayırlı evlatlar versin inşallah
GREY Daimi Üye Üye 26 Mayıs 2011 #13 Çito abla benim nick gerçekten marka olmuş yaa geçen gün nette gezinirken benim nickimden açılmış site gördüm url baktım Grey gördüm şaştım kaldım. Bilmeden populer mi oldum acaba diye
Çito abla benim nick gerçekten marka olmuş yaa geçen gün nette gezinirken benim nickimden açılmış site gördüm url baktım Grey gördüm şaştım kaldım. Bilmeden populer mi oldum acaba diye
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Mayıs 2011 #14 Gülüm sen markasın bence patentini al grey benden saha demesi😀
GREY Daimi Üye Üye 26 Mayıs 2011 #15 Başvuruları yapayım patentimi alayım. Bu nick sadece benim benim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Mayıs 2011 #17 Sağol Reframen iyisi güzeli sizin olsun bitanem🙂))))))
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Mayıs 2011 #19 Sağol Titan ablam en güzeli senin olsun
LALEZAR Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2011 #20 Pappilerin tam benlik Çitosummmmmmmmmm kaç numara giyiyorsun :çitos: