tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 28 Şubat 2011 #1 Yeni Çantam Mango'dan.. Çanta koleksiyonuma bir yenisi daha eklendi mango dan aldım dün akşam (optimum outlet) ama çok cici dimi ablaları uzun askısıda var yandan kullanabiliosun..
Çanta koleksiyonuma bir yenisi daha eklendi mango dan aldım dün akşam (optimum outlet) ama çok cici dimi ablaları uzun askısıda var yandan kullanabiliosun..
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Şubat 2011 #3 güle güle kıss tavıkım bilmiyodum tavıkların çanta kullandıklarını yımırtalarını mı koyuyon içine
PaSikA Yeni Üye Üye 28 Şubat 2011 #6 LaViNYaM' Alıntı: güle güle kıss tavıkım bilmiyodum tavıkların çanta kullandıklarını yımırtalarını mı koyuyon içine Genişletmek için tıkla ... ilahi Laviş çok güldüm Bİ çanta delisine bu yapılırmı ama tavıkk...Bayıldım çantana canım Güle güle kullan iyi günlerde
LaViNYaM' Alıntı: güle güle kıss tavıkım bilmiyodum tavıkların çanta kullandıklarını yımırtalarını mı koyuyon içine Genişletmek için tıkla ... ilahi Laviş çok güldüm Bİ çanta delisine bu yapılırmı ama tavıkk...Bayıldım çantana canım Güle güle kullan iyi günlerde
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 28 Şubat 2011 #7 sağolun kıslar yaa pasipasimm bende çantakoliğim valla annem her gördüğünde genemi çanta dio ama napimmmm bunu görünce gelde almaa
sağolun kıslar yaa pasipasimm bende çantakoliğim valla annem her gördüğünde genemi çanta dio ama napimmmm bunu görünce gelde almaa
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 28 Şubat 2011 #8 wuuuuuuuu Bebeğimm yakıyorsun ortalığııı çantan süper anacım iyi günlerde kullan zevklisin vesselam😀
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 28 Şubat 2011 #9 sağol yafrummm güzel yaa walla oy oyy yirim ben onun saçaklarını
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 28 Şubat 2011 #10 Tayt üstüne bir bady onun ustune ınce bır hırka ve çizme bol salaş birşey bu çanta ile kullandın mı ayyy çok tatlı bi konbin oluşmuş olur 🙂 Ben genelde kıyafetime uygun bişe almam aldıgıma uygun kıyafet alırım🙂
Tayt üstüne bir bady onun ustune ınce bır hırka ve çizme bol salaş birşey bu çanta ile kullandın mı ayyy çok tatlı bi konbin oluşmuş olur 🙂 Ben genelde kıyafetime uygun bişe almam aldıgıma uygun kıyafet alırım🙂