Huris canım bende sizleri özledimsizi unutmak ne mümkün bu ara biraz sorunlarım var bebek için özel bir şey yapmıycam tayin bekliyoruz çıkmadı çıksada bir an önce işleri yoluna koysak..Yine annemlerden uzak olucam yine taşınıcam diye stres yapıyorum kafam okadar karışıkkii😕 Hurişş senin hamişlik nasıl gidiyor canım hepinize topluca dua ediyorum cenabı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh..Geveze ben siteya geliyorum ama topiğe bir kaç kez girdiğimde kimseyi göremedim😀 canım sakın stres yapma üzülme rabbim hayırlısını versin senin o güzel canın sağolsun Olucağı varsa olur gülüm 🙂Bir gelişme olursa haberdar et olurmu
geç döllenmeden ötürü çıkmamış olaabilir..kaç günde bir adet görüyorsun ,normal adet tarihin geçtikten sonra kan testini tekrar dene ..inş. hamilesindirBeni yanıtlayacak biri yok muuu?? 🙁(((
Arkadaşlar günaydın... Ben geçen ay 3' ünde ( 3 haziran ) adet olmuştum... Bu ay mutlaka psikolojik ama kendimi hamile gibi hissediyorum... Kasıklarımda ağrı, göğüslerde şişme ve ağrı... Ancak 25 Haziran' da kan testi yaptırdım değer 3,46 çıktı 🙁 Klinikteki hemşire daha erken olabilir dedi, değer 2' nin altında değil... Tekrarlamalısın dedi...Bu sabah da yine psikolojik mi bilmem midem bulandı, kusacaktım neredeyse bisküvi attım ağzıma sonra, öyle düzeldim...
Sizce kan testini erken mi yaptım yoksa psikolojik hamilelik mi yaşıyorum...
Benim de tüm testlerim iyi çıktı şükür, rahim filmi çektirdim, tüpler de açık... O işkenceye bile katlandım, sanırım gerisi takdir-i İlahi, bana dua eder misiniz???
Teşekkürler..
geç döllenmeden ötürü çıkmamış olaabilir..kaç günde bir adet görüyorsun ,normal adet tarihin geçtikten sonra kan testini tekrar dene ..inş. hamilesindir
rahim filmi nasıl oldu çok mu zor oldu ?
ben de çektireceğim de
nasıl bir kötülük anlatsanaAslında düzenli adetim, her defasında bir önceki ayın tarihinde 1-2 gün önce olurum... Bazen gecikirim... İnşallah öyledir🙂
Bu arada film gerçekten kötü birşey ama anlık yani 10 sn bile sürmüyo🙁
tunacım hgçok özledik seni gerçi yaz olduğu için herhalde topikte kış yoğunluğu yok ama yinede girmeden duramıyoruz eeee tatil güzel geçmiş ne güzel tunada deşarj olmuştur biraz 🙂 bebişin iyi olduğunada sevindim allahım cümlemizi tamamına erdirsin o mis bebiş kokularını almayı nasip eylesin 🙂 canım benimde kontrolüm 4 temmuzda 🙂 normalde kendi doktorumun hesabına göre benimde 14. haftam ama ikili testi yapan uzman doktorun hesabına ve demesine görede 15. haftadayım yani iyce karıştım bilemiyorum 🙂 canım senin ikili testte cinsiyeti göstermedimi benimki öylece açmış heryer meydanda duruyordu 🙂 babamız çok sevindi oğlumuz olucana bende tabiki zaten sağlığı herşeyden önemli ismi bile hazır babamız meriç diyor çocuklar ve ben toprak diyoruz sonuç meriç toprak oldu allahım nasip etsin inşallah 🙂 şimdilik böyle seninde inşallah bu kontrolde belli olur heee bide senin karnın çıktımı benim bayağı olduu 🙂 öncekilerde 6 ayda ancak kabarırdı şimdi gören hemen anlıyor hamişmisin diye soruyor seninde karnın belirginleştimi merak ettim yaşımdan dolayımı acaba 🙂kızlar yaa bu liste yenilerkenki msj ne kadar yavaş öyle, öldümm yaa, o yüzden önce eski liste sonra yeni listeyi yazdım ama tam olarak sayfaları okumayı bitiremedim bir değişiklik varsa belirtin lütfen.. bir de renkli yazıyı yapamıyorum ben artık nasıl yapacağız?
bu arada esine çook üzüldüm görünce donup kaldım Allah ona sabır ve dayanma gücü versin, inş yakında yeniden hamile kalır, bebeğinin mekenı cennet olsun...
bembeyaz ve sinoplu arkadaşlarımızı da kutluyorum, Allah tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin.
adet olan arkadaşlar herşeyde vardır bir hayır umarım kısa zamnda sizler de hamiş kalırsınız.
uyuz, yasemin, yesi, best_dream sizlerin de inş yakında bebek haberiyle yüzünüz güler.
burçem ve melodim iyi tatiller kızlar güle güle gidin inş hayırlı haberlerle dönersiniz, gerçekten tatil iyi geliyor.
orjimm canım benim hg valla çok özledim seni nasılsın bakalım?
vee mavişim ay canım yaa inan çok sevindim ikili testin iyi çıkmış, maşallah 3. oğlan geliyormuş Allah kucağınıza almayı nasip etsin. ee oğlanda tecrübelisin zaten Allah sağlık versin de.. ben de 14. haftamdayım bakalım kont. 4 temmuzda bakalım bebeğim ne alemde belki ben de öğrenirim cinsiyetini hayırlısı herşeyin.. öptüm seni ve bebeğini...
sarıgelinim tatlım sen nasılsın? bebek nasıl? gösterdi mi kereta cinsiyetini? özledim valla öptüm kocaman...
aymelek canım inş beklemediğin zamnda gelir bebeğin neolur yitirme umudunu Allah büyük..
beklenenbebiş canım hamile kalmana sevindim düşüğü bekliyorum demişsin belli olmaz yaa inş sımsıkı tutunur bebeğin anneciğine Allah yardımcın olsun..
nehir sen de hg aramıza Allah gönlüne göre versin.
kızlar sizden ayrı kalmak gerçekten zor oldu, hep merak ettim acaba nasıllar kimler hamiş diye? inanıyorum yakında herkes hamiş kalacak.. hamişlerin ve benim de Allahım hepimizin bebeklerini korusun hepinizi öpüyorum AEO...
nasıl bir kötülük anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?