Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

best'cim tebrik edrim cnm çook sevndm sonunda oldu şükür🙂🙂 tebrik mesajımı yazmştm ama net koptu herşey gitti sanırım.Sağ salim kucağına aldğın günleri göstersn MEVLAM.Kocişin tepkisi ne oldu anlat bakalm🙂yeni evine yeni bebişin geldi bak uğurlu geldi taşndoığn ev🙂🙂 daha da uğurlu olsn inşallah.Bu arada evden bashetmşken bizde ev aldk 1,2 ay'a taşınırız biraz dolması lazım yeni site old.için henüz çok dolu değil.Hayırlı olsn cnm tekrardan

bende ıstıyorum herseyı me bakılsın dıye ama doktorlra agız bırlıgı yapmıslar 1 dusuk normal dır tekrar olursa bakarız dıyorlar ama ben bırseyler yapmaya calısıcam tşk

banada 1 ay korun man yeterlı dedı evet canım ya hastannede bır kadın vardı 4 dusuk yapmıs hemde sonuncusu 8. aydda o kadar acıkı allah tan bız alısmadan oldu

7 haftalıktı canım banada 1 ay korun dedı ek bırsey ıstemedı
canım 3düşükten önce araştırma hastaneleri bile araştırma yapmıyo 3ten öncesini normal kabul ediyolar ben ilkinde gittim istanbula geri çevirdiler peşinden iki düşük daha yaptım belki baştan araştırılsaydı böyle olmazdı, çokta takma kafana olucağna varıyor herşey sağlığına dikkat et yine olur inşallah.. tekrar tekrar geçmiş olsun..

tşk canım inşş rabbim herkeze verir

amin canım inş herkese nasıp etsın