Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

best'cim tebrik edrim cnm çook sevndm sonunda oldu şükür🙂🙂 tebrik mesajımı yazmştm ama net koptu herşey gitti sanırım.Sağ salim kucağına aldğın günleri göstersn MEVLAM.Kocişin tepkisi ne oldu anlat bakalm🙂yeni evine yeni bebişin geldi bak uğurlu geldi taşndoığn ev🙂🙂 daha da uğurlu olsn inşallah.Bu arada evden bashetmşken bizde ev aldk 1,2 ay'a taşınırız biraz dolması lazım yeni site old.için henüz çok dolu değil.Hayırlı olsn cnm tekrardan

canım ben tekirdağda oturuyorum burdaki dr.um hormon seviyen düşük dedi istnbula araştırma hastanesine gittim birsürü araştırma yapıldı bir sorun çıkmadı nasıl bişey anlamadım, dr 3 ay korun dedi ama ben korunmadım belki yanlış yaptım ama çevremdeki herkes düşüğün peşi hemen gelir korunma dediler 3 düşüktede 1yıl arayla hamile kaldım, ama sen dr. nediyosa onu yap sebep olmak istemem, allah hepimize hayırlısını versin tatlım zamanı gelince olcak inşallah..
anladım canım benden aldıkları parclarıda patolojı ye gonderdıler bakalım 1ay korun dedı daha ılk dusuk oldugu ıcın gerek yok dedı arastırma yapmaya ama ben ıstedım bakalım kendını ıı hıssedınce gel bakalım dedı 1 hafta sonra da kontrolum var

valla munımed sen gelınce okursun bunları ....benım ılk dogum erken oldugu ıcın 6 ay korundum 1 vucud toparlanması bırde rahımın toparlanması zor doneem gecıyo cunku ilaç aldım bır suru 6 ay korunmasız gectı bı cacık tutmadı sonra hormöonlara bakıldı süt geldıgı ıcın rahimi korumus ne kadar az gelsede rahım agzı asırı sekılde ıltıhaptoplamıs antıbıyotık kullandım bende bır ıltıhap sokuldu gormelıydınız parca parca dustuler ama bende geberdım yanı sonra sutu kesmek ıcın 1 er hafta arayla ılac kullandım ılacımı bıtırdım hamıle kaldım ıyıyden ıyıye bı muyane ol hormolarına rahım agzına rahım zarlarına tup yollarına bı baktır bıtanem tekrardan cok gecmıs olsun
bende ıstıyorum herseyı me bakılsın dıye ama doktorlra agız bırlıgı yapmıslar 1 dusuk normal dır tekrar olursa bakarız dıyorlar ama ben bırseyler yapmaya calısıcam tşk

Canım tekrar çok geçmiş oldun.. Doktorlar genelde önermiyorlar. Biraz ara verilmesini istiyorlar. Ama benim kardeşim 1 ay ara verdikten sonra tekrar hamile kalmıştı. Nasipse en kısa zamanda olur arkadaşım. Üzülme moralini yüksek tut. Bak senin bu başına gelenler birçok insanın başına geliyor.
banada 1 ay korun man yeterlı dedı evet canım ya hastannede bır kadın vardı 4 dusuk yapmıs hemde sonuncusu 8. aydda o kadar acıkı allah tan bız alısmadan oldu

7 haftalıktı canım banada 1 ay korun dedı ek bırsey ıstemedı
canım 3düşükten önce araştırma hastaneleri bile araştırma yapmıyo 3ten öncesini normal kabul ediyolar ben ilkinde gittim istanbula geri çevirdiler peşinden iki düşük daha yaptım belki baştan araştırılsaydı böyle olmazdı, çokta takma kafana olucağna varıyor herşey sağlığına dikkat et yine olur inşallah.. tekrar tekrar geçmiş olsun..

canım bende mayısta hamile kaldım düştü 1 ay sonra haziranda hasta oldum (3 gün sürdü) ardından da hamile kaldım düşüğün arkası çabuk gelir bence korunmana gerek yok ben hiç korunmadım hepimizi veren allah sonuçta alan da o olucak tabiki hiç üzülme hepimizin başından geçiyor bu tip şeyler
demekki hamile kalabiliyorsun sen ona sevin🙂 ya o da olmasaydı? allah sabrını da versin canım benim🙂
tşk canım inşş rabbim herkeze verir

slm meleklerim nasılsınız Rabbim hamişlerime ve bebişleimize sağlık versin hamiş kalmak isteynlerede tez vakitte bebiş göndersin inşaallahhhhhhhhhh

munimed canım çok üzüldm rabbim en kısa zamanda tekrardan hamş kalmanı nasip etsin inş bidaha böle acı yaşatmasın

best dream canımmm çokkkkkkkkkkkkkk sevindim allahım tamamına erdirsin inş sağ salim kucağina almayı nasip etsin bebişini

canım ablam seni çok merak ettim iyi olmanıza çok sevidim bizde seni ve meleğini öpüyoruz kendine ve meleğine iyi bak ablacım

ayyy kankim alemsin hahahah
amin canım inş herkese nasıp etsın

Geri