Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım halsizlik hamişlikte oluyo bazen bende öle oluyorum hatta bayılıyorum al canım kilo önemli değil veririz bir şekide bebişin beslensin ye sen

yapıyorum ablacım napim yoksa evi ... götürüyo ayy çok heycalı bu son haftalar zaten zaman geçmek bilmiyodu şimdi resmen zaman durdu ağrılarda artıkça insan bir an önce doğum zamanı gelsin istiyo inş bizden sonrada sıra size geliyo sizde büyüdünüz baya çok şükür keyfimiz yerinde inş sende meleğinde oğluşunda çok iyisinizdir bauarad hamişlik çokkkkkkkkkkkkk yakışmış çok tatlı görünüyosun inş hepimiz sağ salim kucağimıza alırız yavrularımızı darısı bekleyen arkadaşalımın başina inş

aminnnn canım allah olmayanlarada versin hayırlısıyla çok bekletmeden

melodi slm aftın için gecmıs olsun bende de çok çıkar tuz bastırınca hemen gecıyor.bıraz agırıyor ama dişini sıkarsan 2 günde gecer.ay bende cok cekerdım bu aftlardan.bu arada oğlun olacak gibi gelıyor bana.pantolanların olmuyorsa,göbek tarafın şiş ise erkek olacak demektır.bana da demişlerdı bunu, ınanmamıstım ama dogru cıktı.erkek çocuklarında ılk belırtı pantolonların olmamasıymış.bakalım hadı hayırlısı....

valla selıncım bılmıyorum ama banada öle gelıyo sankı erkek gıbı ıkı defa ruyamda gordum bı erkek bebegı emzırıyyordum bıde dun arkamdan bırı oglun olcak senın dedı evet suan pant onden sıkmaya basladı hayırlısı olsun saglıklı olsunda rabbımden baska ıstemem kız erkek fark etmez

Bu arada tunacım süper görünüyorsun 🙂
canım benim çok tşk ederim, sizlerin de güzel fotolarını bekliyoruz. sen de korkma hayırlısıyla atlatacaksın inş.

canım yaa çok yorma kendini. yavaş yavaş sıra geliyor hepimize, ilk sensin inş hayırlısıyla hepimiz doğumlarımızı atlatırız🙂 iyi olmanıza sevindim. biz de iyiyiz şükür düşüncelerine de tşk ederim canım. amiinnn.

ramazan bayramınız mübarek olsun =)

kızlar slmlar sımdıden ramazan bayramınız mubarek olsun hayırlı bayramlar dılıyorum.....melek&askbocugunden kızlar cok opuldunuz
canlarım sizlere de hayırlı mutlu bayramlar🙂 melekçiğim bir oğluş mu geliyor yoksa hadi hayırlısı...