halecim biraz daha zaman geçsin istiyorum 6,7 gün sonra falan yaparım eger ozamana kadar gelmezse hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü.hayırlısı olsun ayparçası meleğin gelmiştir inşallah,ne zaman test yapacaksın?
hala beklemedeyim fatmacımm inşallah hasta olmam da sizlere müjdeli haber veririm tez zamanda ama şimdilik düşünmeden eğerki bunu becerebilirsem çünkü ister istemez aklıma takılıyor....çarşamba,perşembe günü falan test yaparım belkide.düşünüp sorduğun için çok çok teşekküler canım allahım herkesin gönlüne göre versin inş. 🙂ay parcası naptın galıba regl olmadın inşş olmazsın canım bence bı kacgun daha bekle we dusunmemeyeye calıs insallah guzel haberını werırısın bu hafta bıze🙂
canım facede de yazmıştım cinsiyetinin belli olmasına çok sevndim gözünüzaydın. listeye ekledim bile🙂melekler hayırlı gceler hepınıze bugun doktora gıttım hersey yolunda dedi doktor weeee oğlusum olcak bu arada mekanda erkekler dah fazla sankı kızlardanhepmız akraba olabılırız yani 🙂 allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙂
Allah yardımcın olsun canım inş bebeğin rahmine düşer🙂merhaba bende yarın çatlatma iğnesi olucam hamiş melekler dua edin benim için çatlasın ve bebiş gelsin sizin dualr kabul olur hadi dualarınızı esirgemeyin benden
tatlım sen listede varsın zaten. 22 ekim yazmışız.kızlar benide listeye eklemisiniz 19/09/2011 son regli
ay ay hadi bakalım canım inş bebiş gelmiştir güzel haberlerini bekliyoruz🙂merhaba kızlarrr; ben hala regl olmadım 2 gün geçti beklemedeyim bakalımm geçen 2 ay ilaçla adet gördüm bu ay da mı gelmicek yoksa yinemi düzensiz olcak offff.allahım işallah güzel bir haber alırım artık dua edin kızlar ne olur 4 senedir bekliyorum allahım sonu gelir işllahh ,kimsenin emeğini boş çıkarmasın allah tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
canım biz iyiyiz şükür büyüyoruz. sen nasılsın? uzun zaman oldu seni tekrar görmek güzel🙂 yeni tarihini ekliyorum inş bu kez şans getirir ve bebeğin gelir canım öptüm..SeLam KızLaR nasıLsınız??
Yeni HamişLeri canı qönLümden tebrik etmek istiyorum.ALLAH sağLıkLa Kuccağınıza almayı nasip etsin ve ne olur bizlerede o duyguyu tatmamız için dua edin oLurmu??
Hamiş kaLamayanlar sakkın moralinizi Bozmayın Heerşeyin hayırLırsı oLur inş..
Benim regl tarihim 24 Ekim hadi BismiLLah 🙂 HayırLısı oLsun Öptüm hepinizi canLar..:gülegüle:
canım diş ağrısı çok zormuş yaşamadım ama öyle derler çok geçmş olsun bilemiyorum ki doktoruna sor bakalım.kızlar merhaba hamile kalmadan bir ay önce falan bir dolgum düşmüştü eşimin tüm ısrarlarına rağmen dişçi korkusundan gidememiştim şimdi koca bir oyuk ve çok pis bir koku yapıyor çok pişman oldum gitmediğim için şimdi napıcam ben ağızdaki sağlıksız diş çok zararlıymış ve ilerledikçe ağrısıda tetiklenicek bir bilgisi olan varmı
fıstığım iyiyiz kont için gün sayıyoruz🙂 ohh siz de gezin bakalım🙂 aman ha dikkat et kendine canım çok yorulma öpüyoruz sizi🙂kızlarrrr ne zamandır giremedim varmı bi gelişme biz kızımla idtanbula geldik anane ve dedesinin yanına geziyoruzz herşey yolnda çk şükür dün sadece çok sancım oldu doğuruyorum sandımmm neyseki erken gelmememye karar verdi bebişimmm 🙂))
inşallah canm hadi bakalımtuna hala beklemedeyim canım işallah gelmiştir meleğimdir de sizlere müjdeli haber veririm.hadi bakalım merakla bekliyorum bende ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?