defne defne
Hamiş Melek
herkeslere iyi,mutlu,sağlıklı hafta sonları fıstıklarr🙂
.allahım işallah güzel bir haber alırım artık dua edin kızlar ne olur 4 senedir bekliyorum allahım sonu gelir işllahh ,kimsenin emeğini boş çıkarmasın allah tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.merhaba kızlarrr; ben hala regl olmadım 2 gün geçti beklemedeyim bakalımm geçen 2 ay ilaçla adet gördüm bu ay da mı gelmicek yoksa yinemi düzensiz olcak offff.allahım işallah güzel bir haber alırım artık dua edin kızlar ne olur 4 senedir bekliyorum allahım sonu gelir işllahh ,kimsenin emeğini boş çıkarmasın allah tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
canım üzülme ya bellimi olur bak gecikme yaşıyosun belkide geçen aylardaki durum sözkonusu değildir bebek vardır.hemen olumsuz düşünme tatlım.hayırlı haberler verirsin inş. duların için sağol canım allah kabuletsin inş.merhaba kızlarrr; ben hala regl olmadım 2 gün geçti beklemedeyim bakalımm geçen 2 ay ilaçla adet gördüm bu ay da mı gelmicek yoksa yinemi düzensiz olcak offff.allahım işallah güzel bir haber alırım artık dua edin kızlar ne olur 4 senedir bekliyorum allahım sonu gelir işllahh ,kimsenin emeğini boş çıkarmasın allah tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
işallah canımmm işallah gelmiştir meleğimm... artık bende anne olmak istiyorum,bende yavrumu bağrıma basmak onun süt kokusunu içime çekmek istiyorum, o güzel duyguları bende yaşamak istiyorum allahımmm bunları esirgeme benden rabbimmmAYPARÇASI hakında hayırlısı olsun cnm inşallah gelmiştir meleğin inşallah meleğin geldiği içindir gecikmen..

işallah defnecim işallah.teşekküler desteğin için iyiki sizler varsınız burda iyiki..bazen öyle bir an oluyorki kimseye artık kendini ifade edemiyorsun eşim bile sanki beni anlamıyor yada bana öyle geliyor iyice artık bunaldım burda sizlerle konuşunca morel buluyorumm...canım üzülme ya bellimi olur bak gecikme yaşıyosun belkide geçen aylardaki durum sözkonusu değildir bebek vardır.hemen olumsuz düşünme tatlım.hayırlı haberler verirsin inş. duların için sağol canım allah kabuletsin inş.
merhaba bende yarın çatlatma iğnesi olucam hamiş melekler dua edin benim için çatlasın ve bebiş gelsin sizin dualr kabul olur hadi dualarınızı esirgemeyin benden
herkeslere iyi,mutlu,sağlıklı hafta sonları fıstıklarr🙂
slm canım inşşş bebegınnnn gelmıstırrr bızede guzel haberlerını werırısın 🙂merhaba kızlarrr; ben hala regl olmadım 2 gün geçti beklemedeyim bakalımm geçen 2 ay ilaçla adet gördüm bu ay da mı gelmicek yoksa yinemi düzensiz olcak offff.allahım işallah güzel bir haber alırım artık dua edin kızlar ne olur 4 senedir bekliyorum allahım sonu gelir işllahh ,kimsenin emeğini boş çıkarmasın allah tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
işallah fatmacım sağolasın desteğin için..slm canım inşşş bebegınnnn gelmıstırrr bızede guzel haberlerını werırısın 🙂