teşk ederim tuna.inş hamiş haberi verecem.öyle hissediyorum🙂
kıs kendimi önce listede göremedim normalde altta yazmştı tuna'm beni.Anam nere gittm derken bi baktm üstte hamişlern arasına girmişm kız bi an şaşırdm ben hamileyim acaba diye...Tabi bu ilk hamileliğimden kalan liste old için böle ama ben bi acaip oldum yine de işte.😕😕😕Aacaba hamiş listesine ne zaman giricem tekrar..Oyyy oyyy içlendm bi yawwww
Allah razı olsun canım duaların için, rabbim senin de evladını kucağına almayı nasip etsin.amin canım her gün namazlarımda dua ediyorum Allahım sen bütün isteyenlere içinde melekler mekanında bebek isteyenlere ver diye hatta tek tek isimler aklıma gelirse sayıyorum. valla. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
tatlım belli olmaz yaa, istersen kalsın ama ben çevreden duydum, doğum kont hapı kullanıp birden bırakınca hamile kalınıyormuş, Allah senin de gönlüne göre versin..emeklerini boşa çıkartmasın.Hayatım beni hazirana atabilrsin, doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay. ÇÖLMELEĞİ, çok sevindim canım benim, allah analı babalı büyütsün... Ay ne nasipli listemiz var, tek tek azalıyor listedekiler, MAŞALLAAAHHHH....
ay ay maşallah güzelim, allah mutluluğunu arttı8rsın hah şöyle ohh ohh🙂ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bugun cok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım nazar degecek
tatlım tarih verenlerin hepsini yazıyorum, senin ne zaman? inş yakındır sevinmen.. hepimiz için güzel dileklerin var umarım hepsi gerçekleşir..beni unutmuşsunuz ama 🙁
ah canım benim yaa, Allah sana o güzel duyguyu yaşatmayı yine nasip etsin, tarihini istersen tekrar yazabilirim.kıs kendimi önce listede göremedim normalde altta yazmştı tuna'm beni.Anam nere gittm derken bi baktm üstte hamişlern arasına girmişm kız bi an şaşırdm ben hamileyim acaba diye...Tabi bu ilk hamileliğimden kalan liste old için böle ama ben bi acaip oldum yine de işte.😕😕😕Aacaba hamiş listesine ne zaman giricem tekrar..Oyyy oyyy içlendm bi yawwww
ANA BEN GENE YOKUM YHU NİRDEYİM BENİ UNUTTULAR YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?