merak etme çatlağım benim sizler hep aklımdasınız belki inanmıyorsunuz ama ben hep sizlere dua ediyorum ve gözlerim doluyor hep düşündükçe ben belki hemen bebişime kavuştum ama bu sizi anlamıyorum anlmına gelmez tam tersi okadar iyi anlıyorumki bu duyguları yaşamadığım halde anlıyorum çünkü sabrınıza hayran kalıyorum allahım size güç sabır ve bunun hediyesi olarakta bebiş versin .....
amin canım inanıyorum neden inanmayalımki hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz birbirizmizden ne cıkarımız olabilirki hiç bizler birbirimizi desteklemek için varız allah sendende razı olsun mevlam duanı kabul eylesin ve bizleri oo küçük su damlası ve oo büyük mucize eserinden mahrum kılmasın rab saglıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin bizlere inşallah mayıs annleri biz bekleyenler oluruz rabbim sen yoktan var edensin sen dualarımızı makbul kabul eyle aminnnn aminnn
sorma orjicim allah akıl fikir en önemlisi vicdan versin böle insanlara inanamıyorum 🙁
allahım verecek en kısa sürede ben buna inanıyorum imkansız hiç bişi yoktur allahım ol der ve olur sadece uygun zamanı bekliyor rabbim senin bu olumlu düşücelerin mükafatlandırılcak elbet...
nisan hamişleri bşy dicem aslında bizim hamileliğimizin mart olması gerekmiyor mu? çünkü son adete göre bebeğimiz en azından 5 haftalık, son adetler de hep mart ayındaydı??? ne dersiniz mart yapıyım mı listede? ama şu da var herkesinkini son adete göre yazarsak 1 ay öncesinin hamişi olur aslında doğru olan da bu bence siz ne dersiniz?
geweze mrb senin de günün gelmiş canım var mı belirtin? test yaptın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?