Yağlı Saçlar İçin Hangi Şampuan

melekay42

Yeni Üye
Üye
Yağlı Saçlar İçin Hangi Şampuan
Yağlı Saçlar İçin Hangi Şampuan tüm benim gibi bu saç yapısına sahip tüm kadın erkek hepsi için ciddi bir seçimdir.Şampuanın yapısına göre saça etkileride değişmektedir.
Ben yaklaşık olarak 30 farklı şampuan denedim tavsiyeler duyduklarım vs hemen heme hepsi bir etki gösterdi.Daha sonra yunanistana gitiğimde orda bir kozmetik
mağazasında görevli Yağlı Saçlar İçin Damla Sakızlı Şampuan Isırganotu onerdi kullanmaya başladım ve olduça iyi geldi.


Sonra Türkiyedede 4-5 markanın üretiğini gördüm isim vermeyeceğim ama ben bir tanesi alıp kullanıyorum oda iyi ve çok memnun kaldım öneririm.
Herhangi bir yerden satın alabilirsini her markanın iyi sadece damla sakızlı ve ısırgan önemliymiş


Umarım sizinde işinize yarar

Ayrıca sonuç aldığım diğer yöntemler


ağlı saçlara bitkisel çözüm önerilerimizin ilki elma sirkesi… 1 kahve fincanı elma sirkesi, 1 çay kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı kekik suyu ve 1 bardak suyu karıştırın. Ardından karışımı saç diplerine masaj yapın. Nemli ve sıcak bir havluyu saçlarınıza sararak 2 saat bekletin.


Yağlı saçlar için diğer bir maske tarifimiz de şöyle: 1 kahve fincanı elma sirkesi, 1 kahve fincanı üzüm sirkesi, 1 çorba kaşığı defne tohum yağı, 1 çorba kaşığı adaçayı9 yağı ve 1 tatlı kaşığı lavanta karıştırılarak saçlara uygulanır. Bir süre beklendikten sonra durulanır.
 
Geri
Üst