Damatlık aksesuarları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Damatlık aksesuarları
damatlık fular modelleri
Gelinin tüm hazırlıkları tamamlandı ve sıra damada geldi.

Damatlık takımın yanında birde damat için gerekli aksesuarlar vardır bakalım bu aksesuarlar ve damat için gerekenler nelermiş

Kol düğmeleri seçimi :Kol düğmelerinin kumaştan degilde metal altın gümüş olmasının kıyafete ayrı bir hava katacagını unutmayın.
damatlik-modelleri9-9899.jpg

Yelek seçimi : Pantolon askısı yerine güzel bir yelek ile kıyafete farklı bir bakış açısı kazandırabilirsiniz. Yelek en sade takıma bile göseriş kazandırır ve ceketin çıkmasıyla bile o gösteriş devam eder .

Boyun aksesuarı seçimi: Kravat, papyon, fular veya bant bunlardan hangisinin kıyafetinize uygun oldugunu tespit edin.Damatlık yaka kenarı cep üstüne, fularınıza uygun mendil, veya gelin buketinden küçük bir çiçekle ayrı bir hava katabilirsiniz.

Kuşak seçimi : Pantolonunuzun üstüne kuşak bağlayacaksanız smokinin veya takım elbisenin görüntüsünü bozmayacak zarif bir model olmasına dikkat ediniz.

Kemer seçimi : Kemerinizi alırken kıyafetin rengine yada damatlığınızı kombine olarak kullanıyorsanız ayakkabınızın rengine göre seçin.

Çorap seçimi : Çorap rengini kıyafet rengine uydurun veya kombine bir damatlıksa pantolonun rengine veya ayakkabının rengi uygun olsun.

Saat Sksesuar Seçimi : Gömleginiz damatlık kol manşetinden çıkmasıyla saatinde kombineli durmasıyla degişik bir görüntü verir.
 
Geri
Üst