TV izle
Geri git   Meleklermekanı.Com l ANA SAYFA > Kadın Gözüyle Hayat > Yemek Tarifleri > En Güzel Tarifler > Deniz Ürünleri
Google
 
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et Gizlilik Politikası Kurallar

Add to Google
Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-02-2008, 04:55 PM   #1 (permalink)
Harbi Melek
 
suskun_gız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Bulunduğu yer: izmir
Yaş: 23
Mesajlar: 2.170
Ettiği Teşekkür: 176
155 Mesajına 199 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 37 suskun_gız is just really nicesuskun_gız is just really nicesuskun_gız is just really nicesuskun_gız is just really nicesuskun_gız is just really nicesuskun_gız is just really nicesuskun_gız is just really nicesuskun_gız is just really nicesuskun_gız is just really nice
Exclamation Kalkan Haşlama Hollandez


MALZEMELER
4 kişi için
8 dilim kalkan balığı
½ su bardağı süt
1 çorba kaşığı tuz
10 su bardağı su
Sos için:
10 adet ezilmiş tane karabiber
1 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan
1 kahve fincanı sirke
2 çorba kaşığı su
4 yumurta sarısı
500 gr eritilmiş suyu alınmış tereyağı
¼ tatlı kaşığı tuz
½ limonun suyu


HAZIRLANIŞI
Su, tuz ve sütü bir tencereye koyup bir kere kaynatın. Balıkları ekleyip ağır ağır kaynatarak 15 dakika haşlayıp bir kevgirle bir balık kabına koyarak içine biraz suyundan koyun. Balık kabı yoksa bir güvece veya ograten tabağına koyup üzerine biraz suyundan koyarak servis edin. Yanında hollandez sos servis edin.
Sosun hazırlanışı: Soğanı karabiberi ve sirkeyi ağır ateşte, sirke dibinde az bir miktar kalıncaya kadar kaynatın. İlk sıcaklığı geçince içine su, tuz, limon suyu ve yumurta sarısını ekleyin. Çırpma teli ile dikkatlice ve devamlı karıştırın, yumurta iyice kabarıp koyulaşmalı ama pişmemelidir. Yumurta parçaları top top kalmalı, kaybolmamalıdır. Sonra tereyağını ip gibi akıtarak yumurtaya karıştırın, yedirin. İnce süzgeçten geçirip kullanın.Sos kesilirse bir kapta biraz suya azar azar yedirin. Sos çok koyulaşmasın sonra kesilir. Yağ ılık olmalıdır, soğuk olursa sos kesilir. Ayrıca ılık yerde korunmalıdır yoksa sos kesilebilir.
__________________
_Sцѕќυи_

su suskundur kuyuda ,aşk züleyhada uykuda
suskun_gız isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
TV izle
Cevapla


Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık
Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bilgin: Kumar oynatmaya kalkan bankayı açıklarız NeMeSiS Ekonomi-Finans-Borsa 0 14-03-2008 09:33 AM
Jandarmaya Esrar Ve Sİlah Satmaya Kalkan 2 KİŞİ Yakalandi Sadmin Son Haberler 0 14-11-2007 12:21 AM
Orucun Kalkan OluŞu Ve OruÇlunun İkİ SevİnÇ Ani EDiTör_Admin İslam ve İnsan 0 13-09-2007 02:48 AM
Kadına kalkan eller kırılsın! EDiTör_Admin Kadınca 0 24-08-2007 01:19 PM
terbiyeli haşlama *MaWi Et Yemekleri 0 22-08-2007 11:12 AM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:55 AM .


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

Kadın Üyelerimiz konular hakkındaki yorumlarını ve görüşlerini, üyelikleri tarafımızca onaylandıktan sonra yazabileceklerdir. Bu yazılardan telif hakkı sahibi olduğu yazı resim vb ürünlerin kullanılması durumunda doğabilecek her türlü hukuki sorumluluk ve cezai sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.Sözkonusu haksız kullanım nedeniyle MELEKLERMEKANI.COM'un hiçbir hukuki sorumluluğu BULUNMAMAKTA olup haksız kullanım nedeniyle Meleklermekanı.Com'un üçüncü kişilere ödemek zorunda kalabileceği her türlü tazminaz ve/veya idari/adli para cezaları Meleklermekani.Com kullanıcılarına rücu edilecektir. Site Yöneticilerimiz itina ile içerik kontrolleri yapmakta, emeğe hassasiyetle saygı göstererek telif haklı içeriklerin ve konuların açılmamasını sağlamakta isede, Meleklermekanı.Com' da yasalara aykırı unsurlar ve/veya telif haklı içerikler bulunduğunda İLETİŞİM'e, ADMİNLERE editor@meleklermekani.com mail adresine bildirilmesi durumunda, gereği ivedilik ile yapılacaktır.


Web Stats