TV izle
Geri git   Meleklermekanı.Com l ANA SAYFA > Aman Doktor Derdime Bir Çare > Diyet - Sağlıklı Beslenme > Diyet Grupları 2007
Google

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et Gizlilik Politikası Kurallar

Add to Google
Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-02-2008, 12:59 PM   #1 (permalink)
Profesyönel Melek

zeyna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 315
79 Mesajına 88 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 zeyna can only hope to improvezeyna can only hope to improve
Standart 1.grup hadi bakalım kızlar beraber forma girelimm

malum yaz geliyor forma girme zamanı hadi bakalım buldugumuz faydalı bilgileri paylasalım ve en önemlisi pes etmek üzere olan arkadaslarımıza destek olalım hep beraber zayıflamaya varmısınız yokmusunuz )))))
Sponsored Links
TV izle
Alt 05-02-2008, 01:04 PM   #2 (permalink)
Profesyönel Melek

Standart Ce: 1.grup hadi bakalım kızlar beraber forma girelimm

Kilo verirken dikkat etmeniz gerekenler
Diyet yanlışları size istemediğiniz kilolar olarak dönerken, siz bu yanlışların neler olduğunu bilirseniz daha dikkatli davranabilirsiniz.

Bugüne kadar inandığınız diyet kurallarının aslında birer yanlıştan ibaret olduğunu söylesek, belki de günlerce aç kalmanıza rağmen kilo verememenizin nedenini açıklayabiliriz.

Bitter çikolata

Bitter çikolata sütlü çikolataya oranla daha az kalorilidir ve sağlıklı olduğu yapılan araştırmalarla kanıtlanmıştır. Bitter çikolata ve yeşil çayda polifenol adı verilen antioksidanlar bulunur. Bu antioksidanlar kalp için yararlıdır. Fakat bu çikolatanın kalori içerdiği gerçeğini değiştirmez; bu nedenle nasılsa zararsız diye her gün çikolata yemek yanlış bir düşüncedir. En doğrusu, canınız ne tatlı yemek istediğinde sadece bir parça bitter çikolata yemektir.

İçecekler

Yediklerinize dikkat etseniz de bir türlü kilo veremiyorsanız, gün içinde yedikleriniz dışında, içtiklerinize de dikkat etmeniz gerekir. Özellikle asitli içecekler ve konsantre meyve sularında sandığınızdan daha fazla kalori vardır. Ayrıca kremalı kahve yada şekerli bir çay da kilo almanıza neden olabilir. Bu nedenle içtikleriniz de en az yedikleriniz kadar dikkat etmelisiniz.

Hızlı kilo vermek

Kilo vermek istemeniz doğal olabilir; fakat kısa sürede kilo verdiren diyetlerden uzak durmanız gerekir. Çünkü bu diyetler sizin aç kalmanızın yanında sağlığınızı da tehdit ederler. Bunun yerine sağlıklı beslenerek uzun sürede kilo vermeyi tercih etmelisiniz. Sağlıklı bir diyette günde 1300- 1500 kalori alınması gerekir ve bunun altındaki diyetlerde ise sürekli acıkırsınız.

Çok su içmek

Bazı kişilerin metabolizması farklı çalışır ve bu nedenle daha kolay kilo verirler. Suda kalori yoktur, fakat su içmeyi de abartmamak gerekir. Zayıflayacağım diye günde 3-5 litre su içmek sağlıklı değildir.

bunları unutmayın

alıntıdır

Konu zeyna tarafından (17-02-2008 Saat 09:34 PM ) değiştirilmiştir..
zeyna isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 05-02-2008, 01:10 PM   #3 (permalink)
Uzman Melek

zelal0903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 26
71 Mesajına 133 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 zelal0903 will become famous soon enoughzelal0903 will become famous soon enoughzelal0903 will become famous soon enoughzelal0903 will become famous soon enoughzelal0903 will become famous soon enough

varim varim varim listenin ilk basina beni ekle:d060: :d060:

zelal0903 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 05-02-2008, 01:16 PM   #4 (permalink)
Melek

yalnıss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 8
8 Mesajına 8 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yalnıss can only hope to improveyalnıss can only hope to improve

çok teşekkürler bu güzel ve önemli bilgiler için.benimde sorunum kilo.mecburen kilo vermek zorundayım.1.69 boyunda ama 69 kilodayım 1 yıl içinde aldım 9 kiloyu almak ne kadar kolaymış anlamdım ama vermek çok zorr.belimden rahatsızım 3 haftadır hareketlerim sınırlı bel fıtığı başlangıcı olmuştu 6 yıl önce şimdi ağrılar sancılar yeniden nüksetti.hangi dokt gitsem kilo vericeksin diyo evet bu doğru kilolar baskı yapıyor.işimde masa başı hep oturuyorum.3 haftadır kendimce diyete başladım ama öyle aç kalmıyorum çünkü kan şekerim düşüyo bayılıyorum.azar azar ve sık sık atıştırmaya calışıyorum beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeği yeşillik ve meyve yiyorum biraz farketti ama tabi hemen verilmiyor,sabırsızlanıyo insan ama çok iddialıyım yaza kadar mutlaka vermeliyim bu 9 kiloyu sizlerdende destek bekliyorum.

yalnıss isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-02-2008, 01:18 PM   #5 (permalink)
Profesyönel Melek

hoşgeldin zelalimmm pes etmek yok bak karışmam antalyaya getirme beni her hafta bası kilolar yazılacak hepinizden kilolarınızı bekliyorum
Alt 05-02-2008, 01:23 PM   #6 (permalink)
Profesyönel Melek

Alıntı:
yalnıss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekkürler bu güzel ve önemli bilgiler için.benimde sorunum kilo.mecburen kilo vermek zorundayım.1.69 boyunda ama 69 kilodayım 1 yıl içinde aldım 9 kiloyu almak ne kadar kolaymış anlamdım ama vermek çok zorr.belimden rahatsızım 3 haftadır hareketlerim sınırlı bel fıtığı başlangıcı olmuştu 6 yıl önce şimdi ağrılar sancılar yeniden nüksetti.hangi dokt gitsem kilo vericeksin diyo evet bu doğru kilolar baskı yapıyor.işimde masa başı hep oturuyorum.3 haftadır kendimce diyete başladım ama öyle aç kalmıyorum çünkü kan şekerim düşüyo bayılıyorum.azar azar ve sık sık atıştırmaya calışıyorum beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeği yeşillik ve meyve yiyorum biraz farketti ama tabi hemen verilmiyor,sabırsızlanıyo insan ama çok iddialıyım yaza kadar mutlaka vermeliyim bu 9 kiloyu sizlerdende destek bekliyorum.

öncelikle hosgeldin aramıza merak etme canım bende bel agrısı cekiyorum ve benimde kilo vermem lazım ve bunun icinde yürüyüşlere basladım suanki kilom 77 boyum 1.75 hadi bakalım hep birlikte üstesinden gelicez sakın pes etmeyin
Alt 05-02-2008, 02:24 PM   #7 (permalink)
Melek

yalnıss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 8
8 Mesajına 8 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yalnıss can only hope to improveyalnıss can only hope to improve

Alıntı:
zeyna´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle hosgeldin aramıza merak etme canım bende bel agrısı cekiyorum ve benimde kilo vermem lazım ve bunun icinde yürüyüşlere basladım suanki kilom 77 boyum 1.75 hadi bakalım hep birlikte üstesinden gelicez sakın pes etmeyin
inşallah ablacım inşallah ya devam ediyorum zaten asla pes etmek yok
yalnıss isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
yalnıss Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
zeyna (05-02-2008)
Alt 06-02-2008, 01:27 PM   #8 (permalink)
Profesyönel Melek

hadi kızlar nerdesinizzzancing_furious:
Alt 07-02-2008, 08:10 PM   #9 (permalink)
Profesyönel Melek

zuzus:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 274
67 Mesajına 72 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 zuzus:) has a little shameless behaviour in the pastzuzus:) has a little shameless behaviour in the pastzuzus:) has a little shameless behaviour in the past

bende geldimmm ben zayiflamak istemiom sadece vücudumu sıkılaştırmak istiyorum nasıl bapcammm zeyna ablam

CANIM KOCAMM İYİKİ VARSIN SENİ ÇOKKKKK SEVİYORUM.
zuzus:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır