hanimlar lutfen bana bi bakarmisin?

bide saglik endisem var ayni sorunu obur bebgimdede yasama olasiligim epey yuksek ama insaallh olmaz
 
coook saol canim inanki kendime hic guvenmiyodum ama sizlerin sayesinde kendime guveniyorum cokk tesekkur edrim size.resimde gordgunuz pasa benm pasam cok sorunlu dogdu 20gun yogun bakimda kaldi ama ins bu bebisim saglikli olur amin.


maşallahh allahım sağlık hayırlı uzun ömürler nasip etsin canım benim :nazar: çok tatlı zaten onun yüzündeki gülümseme herşeye yeter bütün dertler sıkıntıları onun yüzüne baktığında unutursun. allahım doğacak bebişinide sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin. çocuklarını sana bağışlasın hayırlı birer evlat nasip etsin inşallah. sen canını sıkma kötü de düşünme iyi düşün ki iyi olsun.
 
ccok saol canim amin .Allah razi olsun guzel dilek ve dualarin icin.beni tanimiyosun ama dua ediyosun bu okadar guzel ki.ayni dilek ve dualarda benden sana canim.
 
tanisalim valla canim cok kcuk bir ulkede yasiyorum hic derdimi anlatcak bir arkadasim bile yok burdaaa.
 
cnm arkadasim bence bunu icin sevinmelisin.sende soluyosun insanlar cocuk hasreti cekiyolar die.bak rabbim sana ikinciyide nasip ediyor.cocugun kimseye zarari olmaz.ilk zamnlar cok sikinti cekersin ama ilerde sefasini surersin.zaten evdeymissin senn icin daha ii pespese dogarlarsa ikiside ayni anda buyurler.sende ilerde ise falan girersin istersen.bnmde bir oglum var.calisiodum oglum icin isi biraktim 1.5 senedirde evdeyim bana zor gelio alismisim cunku calismaya bazen diorum hazir ev ortamindayken pespese dogurayim sonra hepsini ayni anda buyutur ise ole baslarim die.ama biraz korkuoyorum bide esimle aramda sorunlar halolana kadar yapmayi dusunmuyorum.bebegin icin surekli dua et.rabbim saglikli hayirli bir evlat dogurmayi nasip atsin...
 
amin canm saol amerikadasn dimi sen ordami dogurdun oglunu kac aylik ogluk.cok soru bsordum ama amerikda evlndim demstin esn amerikalimi?amin canim insallh saglikli olur bebegim dualarn icn Allah razi olsun Rabbim seeende bebegine saglik versin.insallh esnle aranda sorunlari en kisa zamnda cozersiniz.
 
Benm ablamında ilki 9 aylıkken ikinciye hamile kaldı.O da aldırmak istemiyodu ama senn gibi nasl bakıcam dye tereddüte düşyodu.Annemler asla aldırma falan dediler.Sonra ilk olan yanma tehlikesi geçirdi örümceğindeyken sobaya iteklemiş kendini yumurcak ve snra ALLAHTAN bir uyarı olarak algılandı.Sonra kesinlikle aldırmam dedi ve doğurdu.İlki oğlan ikinciside kız.Şimdi 11 ve 12 yaşlarındalar.Yani öle bişe olursa aklndan bile geçirme RABBİM rızkıyla gücüyle verir inşallah.Bizlerde nasip etsn inşallah.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasn Çitosummmm sana da versn bitanemmm sen böle ümitsiz olursan bende çok üzülürüm ümitsizliğe düşerim snra bak:(:(
 
Geri
Üst