2013 Yılı Başak Burcu Yorumu burada melekler!

M

Misafir

Forum Okuru
2013 Yılı Başak Burcu Yorumu burada melekler!
Başak Burcu Yorumu 2013


2013 Başak Burcu Yorumu


Başak burcu 2012 yorumları konularımızdan sonra, şimdi de 2013 Başak Burcu yorumları paylaşıyor ve Başak burcundan o0lan tüm arkadaşlarımızı bu sayfamıza davet ediyoruz. Evet sevgili başaklqar, işte başak burcu 2013 yorumları burada!

basak-8f.jpg



Başak burcu 2013 yılında birbirinden güzel vaatler sunan Jüpiter yanı başına başaklara şans ve genişleme imkanı getirmiştir. Aynı zamanda Jüpiter cömert, kendinize güvenen, yurtsever ve pozitif enerji sağlayarak sizi mutlu edecek ve güzel bir dönem geçirmenizi sağlayacaktır. Eski zamanlarınıza göre daha varlıklı ve daha huzurlu bir hayata sahip olmanız için size büyük destek sağlayacaktır. Bu dönemde evi olmayan başak burçları yoğun bir arzulama ile ev sahibi olmak isteyeceklerdir. Aynı zamanda aile ve çevre baskısı ile karakterlerinde bir değişikli yapacaklardır.

Başaklara evlilik konusunda dikkatlice yapılan izlenimlere göre benzersiz ve alışık olmadık kişilere yöneleceğinizin tahmin ediliyor. Başaklar bu dönemde evlendikleri zamanda iki seçenekten biri ile karşılaşabilecekler. Bu seçenekler ya mükemmel bir anlayışla ve geçinme ile sonuçlanacak bir evlilik ya da evlilik boyuncu uzun süreli bir anlaşmazlık içeren evlilik olacaktır. Kendiniz ve eşiniz geleneklere uymayan ve her şeyi ile sizde şok uyandıran bir kimse de olabilme ihtimaline sahip olacaktır. İlişkinizde özgürlüğe karşı ilginiz kuvvetli olduğundan dolayı bir anlaşmazlık durumu olabilir.

Yine ilişkide bulunduğunuz kişi tarafından oldukça çekici bir kişi gibi görünebilirsiniz. Sizi bu dönem içersinde sizi gerçektende olağanüstü bir şekilde yakışıklı ya da çok güzel biri gibi görebilir. Bu beraberliğiniz sırasında ortaya çıkan bazı olaylar çevrenizdeki insanlar tarafından anlaşılmamasına sebep olabilir. Sizin bu dönemde çok mutlu olduğunuz ilişkiniz, diğer insanlar tarafından anlaşılmaz olup ilişkiniz çok kötü bir durumda sanıp itici gelebilir. Bu dönem içersinde ilişkisi kuramayan ve ilişkisi olmayan başak burçları pek ruh ikizi olmasa da ilginç insanlarla tanışabilirler.
 
Geri
Üst