2013 yılında aslan burcunu neler bekliyor

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
2013 yılında aslan burcunu neler bekliyor
Sevgili Melek arkadaşlarım, 2013 yılında ben gibi aslan burcu insanları neler bekliyor, tahminler nasıl :)
 
Aslan Burcu 2013 Yıllık Yorumu şöyle; 2013 yılı Aslanlar için genel olarak güzel bir dönem olacak. Fakat aslanlar Jüpiter'in sorgulamaları nedeniyle öylesine derinleşip öylesine ayrıntılarla ilgileniyorlar ki bu arada şanslarını da sorguluyorlar. Şansınızı sorgularsanız fırsatlar kaçar gider.

Balık burcunda geçen yaklaşık bir yılın ardından Jüpiter kısa sürede harekete geçecek, O yüzden Jüpiter banka hesabınızda etkili olabileceği sekizinci evinizdeyken yılın bu ilk üç haftasını iyi değerlendirin. Siz veya eşiniz almanız gereken bir parayla ilgili haber duyabilir ya da iş yerinde zam alabilirsiniz. Ancak yatırımları şansa bırakmayın çünkü Jüpiter vaat ettiklerinin bir kısmını yerine getirmemesiyle meşhurdun Önce biriktirin, sonra elinizde nakit para varken harcayın.


18 Ocak ve 3 Haziran tarihleri arasında Jüpiter, dokuzuncu eviniz Koç burcunda olacak. Şubat veya Mart ayında özel veya profesyonel sebeplerden ötürü seyahate çıkmanız gerekebilir» Akrabalarla baş etmek zor olacaktır ve işle ilgili konulara ustalıkla yaklaşmanız gerekecek çünkü direnişle karşılaşmanız olası. Fikir ve görüşlerinizi kabul ettirmeye çalışmak, bir başkasını ikna olmaya zorlamak akıllıca değildir. O yüzden heyecanınızı koruyun ve başkalarına karşı duyarlı davranın, İstediğinizi elde edeceksiniz.

Aslan burçları 2013 yılında Neptün gezegeninin uzun yıllardır kova burcuyla aslan burçlarının yıldızlarının uyuşması süreci bu yılda devam etmekte olup aslan burcu için çok güzel vaatler olduğu açıkça ortaya konuluyor. Bu durumda sizin uzun bir zaman dilimi içersinde rüyalarınızı, hayallerinizi ve vizyonunuzu daha da ileri götürüyor. Çevrenizdeki insanların duygularını anlayacaksınız ve insanların duygularına karşı yüksek oranda duyarlı olacağınız bir süreç içersine gireceksiniz. Bu dönem sırasında çok dürüst düşünceler içinde olmaya özen gösteriniz.
 
Geri
Üst