Bugün (14 Ekim) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (14 Ekim) Doğanlar
14 ekim hangi burç 14 ekimde doğanlar ekimde doğanların özellikleri ekim doğanlar hangi burçtur
Bugün yani 14 Ekim'de doğanlar hangi özellikleri taşıyormuş...Nelerden hoşlanıyor neleri sevmiyormuş :tik:

Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir. Yaşamda ayrıntılar arasında boğulma riskleri hep vardır. Böyle anlarda bile, kendi yöntemleri ile yaptıkları işlerde gelişigüzel şeyler bulunabileceğini kabul etmezler. Genellikle kendilerini hiç kimseye kullandırtmazlar, sınırlarını belirleyerek 'hayır' demesini bilirler. Tutumlulukları bazen pintilik derecesindedir. İçli-dışlı olmayı sevmedikleri için, soğuk ve mesafeli bir görünüşleri vardır. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir.. Yaşamı derin yaşayan kişilerdir.. Yaratıcılılarını ifade ederken farklı yolları denerler ve asla rutin olmazlar. Çok hassas olan bu kişiler, negatif enerjiyi de üstlerine çekmek gibi bir yetenekleri vardır.

Bugün Doğan Kadınlar

Bu kadınlar oldukça çekici ve etkileyicidirler. Otoriterdirler. İstekleri gerçekleştirme konusunda engel tanımazlar. Aynı zamanda cüretkardırlar. Karşı tarafı avlaması gereken bir av olarak görürler. Onunla yaşamak o kadar kolay değildir. Eğer uzun süreli bir beraberlik planlıyorsanız, her an her şeye hazır olmalısınız. Heyecanlı ve meydan okuyan bir kişilikleri vardır.

Bugün Doğan Erkekler

Onlara yaklaşmak çok zordur, çünkü ne kadar dostça davranırlarsa davransınlar, arada her zaman bir mesafe bırakırlar. Kişisel özgürlükleri onlar için o denli önemlidir ki, bu yüzden en yakın ilişkilerini kesip atabileceği gibi, yine özgürlükleri adına her türlü özveride bulunurlar. Ruhlarında hep, hayatı coşkuyla kucaklayan aşkın özlemi vardır.

Bugün Doğan Çocuklar

Zeki ve kaprisli çocuklardır. Kendi istekleri çok önemlidir. Baskıdan nefret ederler. İnatçı ve sevimlidirler. Düşüncelerinde ve zevklerinde ısrarcıdırlar.Yemek konusunda seçicidirler. Daha küçük yaşlarda ne istediklerini çok iyi bilirler. Bebeklik yıllarında ebeveynlerini çok üzerler.
 
Geri
Üst