Can Bonomo Eurovision'da Kaçıncı Olur ?

can bonamiiiiiii ::) muckk

bence super olurrrr I LOVE YOU CAN BONAMI :) :) :*
 
Benim de Can BONOMO'ya güvenim ve saygım sonsuz.Ayrıca ben şarkılarını dinledim ve beğendim.Ayrıca sonucun hüsran olduğuna katılmıyorum.Bence böyle bir yorum yapman yanlış olmuş arkadaşım.
 
daha ünlüler gitmek istemiyor aslında evet bir kıraç yıkardı orayı ama gitmezler.hadise en son açıklama yapmıştı:eek:rdan oraya çok sürüklüyorlar çok yıprandım diye.e birde başarısız olursa karizma yerlebir.tarkan mesala gitse ya.asla gitmez tenezül etmez kenan doğulu falan.bence can bonomoda yapamayacak.evet tarzı değişik ama bi tuhaf ne güzel ne değil.ama bellimi olur yarışma bu.
 
Tarzı çok hoş.Bende tanımıyordum ,Trt açıkladığında tanımaya başladım. Sesine laf yok.En azından güzel bir seçim olmuş.Trt 2.kez iyi bir isimi gönderiyor.Halkta destek olacağı yerine köstek oluyor.Umarım 1. olacak.Eleştri yapanlarada güzel bir cevap verecek.: )
 
Can Bonomo nun ilk ismini duyduğumda çok tuhaf gelmişti fakat müziklerini dinledim güzel şarkılar yapmış açıkçası allahın izniyle inşallah 1. oluruz
 
türkiyeyi temsil edecek kişiyi hepimiz desteklemek zorundayız. Can Bonomo gerek tarzı gerek müzikleriyle tam beni yansıtıyor, eurovision şarkısını duyduktan sonra işte bu dedim, adam harika müzik yapıyor. Kendine özgün bir tarzı var ve öteki şarkıcılardan çok daha farklı. Bu adamı gerçekten çok beğeniyorum, gelecek vaadediyor, hiç şüphem yok eurovisionda birinciyiz. Türkiyeyi Can Bonomo dan başka kimse bu kadar güzel temsil edemez, birincilik garanti.
 
Geri
Üst