herşey sende....

gamselim

Mekanın en şık Meleği
Üye
herşey sende....

paylaşılması en güzel duygudur aşk tabi paylaşmasını bilene....


ask 22-368.gif



Herşey seninle başlamıştı.Senin varlığınla gözlerimi açmıştım hayata.Senin varlığın sevgin yüceltmişti beni.Seninle geçen her gün yepyeni bir deneyimdi benim için.varlığımın sebebiydin.Öyle görüyordum seni.Sensiz bir hiçtim.Mutluydum yanında benim için bir hayal olsan da mutlu oluyordum senin yanında.Hiç kavga etmiyorduk.Hep bana bırakıyordun kararları.Mutluydum yanında hem de çok mutlu.


Herşey o kadar güzeldi ki. varlığın mutluluk kaynağıydı.Sevecenlikle beraber mutluluk geliyordu.Ayrılık acısı nedir bilmedim.Çünkü hep yanımdaydın.Başkasına gidemezdin.Gitseydin eğer hayal olmaktan çıkardın.Sen gitmedin,hep benimle kaldın mutluydum yanında.


sonsuz bir aşkla bağlanmıştım sana.hayaldin evet koskocaman bir hayal.Geceleri yanımda değildin.Sana sarılamadım hiç bir zaman öpemedim,gözlerine bakamadım.okşama zevkim olmadı saçlarını.Gözlerinin derinliklerinde kaybolmadım ama seni çok sevdim.


Öl desen gözünü kırpmadan ölürdüm senin için.Bazen hayallerimi kaybetmekten korkardım.Ya kaybedersem dedim.Ama seni kaybetmedim.Çünkü sen benimdin. Benim içimdeydin benim hayal dünyamdın.Hayal dünyam ne kadar genişse sen de o kadar geniştin.


Ayrılık yoktu benim aşkımda.Ayrılık sonsuzluktu ve sen ölümsüzdün tıpkı aşkım gibi.Sen hiç bırakıp gitmedin beni


Hiç bırakmadın beni.Bırakmayacaksın da...


çünkü sen ölümsüzsün tıpkı aşkım gibi...

 
Geri
Üst