Sonbahar İçin Şık Kombinler

pinar okul

Üye
Üye
Sonbahar İçin Şık Kombinler
Serin havaların etkisini gösterdiği şu günlerde, ne giysem diye düşünen bayan arkadaşlarım için birkaç görselle naçizane fikirlerimi belirtmek istiyorum. Çalışan ya da çalışmayan, modaya düşkün, giyim konusunda titiz olan her bayan, her zaman şık ve güzel görünmek ister. Biz bayanlar için bütünlük son derece önemlidir. Yaz aylarında hafif kıyafetler içerisinde kendimizi çok daha rahat hissediyoruz fakat serin mevsimleri de hem rahat hem de şık olarak geçirmek mümkün. Ayakkabıdan, pantolona, takıdan, çantaya, ceketten, gömleğe kadar her türlü şık kıyafetle mükemmel görünebileceğinizi biliyorsunuz. Son zamanlarda fazlasıyla dikkat çekici bir ayakkabı çeşidi olan, topuklu kısa bot modelleriyle şıklığınıza şıklık katabileceğinizden eminim. Hemen hemen birçok farklı giyim tarzıyla fazlasıyla uyumlu görünen bot çeşitleriyle tarzınızı yakalayabilir, çevrenizdeki bakışları ayaklarınıza toplayabilirsiniz.
resim.png



Yukarıdaki giyim tarzları, sonbahar mevsiminde rahatlıkla tercih edilebilecek kombinler olup, sizi şıklık ve zarafetle buluşturacak olan giyim tarzlarıdır. Hemen hemen birçok bayanın vazgeçilmezi olan kot pantolonlar ve kot ceketler her senenin en gözde parçalarıdır diyebilirim. Ayrıca deri ceketler ile her türlü kıyafetin rahatlıkla giyilebiliyor olduğunu biliyoruz. Arkadaşlarınızla ya da sevgilinizle buluşacağınız zaman bu tarz kıyafetlerle kendinize has bir giyim tarzı oluşturabilirsiniz. Günlük olarak giyebileceğiniz bu kıyafetler dışında işe giderken de şık ve güzel görünmek için fazlasıyla dikkatli olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Malum çalışıyorsunuz ve her gün aynı kıyafetlerle işe gitmemek için sık sık alışverişe çıkıyorsunuz. Çalışan bayan giyimi denilince genellikle aklımıza klasik kombinler gelir fakat 2017 ‘nin yaklaşması ile çok daha şık ve farklı giyim tarzlarına sahip olan bayanlarla karşılaşıyoruz.

klj.jpg


smdn.jpg


Çalışan-Kadın-Giyim-Kombinleri.jpg



İnce yüksek topuk ayakkabılar, şüphesiz birçok iş kadınının vazgeçilmez tercihleri arasındadır. Düztaban ya da hafif topuklu bot modelleri gibi ince topuklu ayakkabıların da yeri bayanlar için başkadır. Yüksek topuklu ayakkabılar eşliğinde çok şık ve çok asil bir görünüme kavuşabilirsiniz. Yukarıdaki fotoğraflar, gerek yüksek topuklu ayakkabıların gerek bot modellerinin çalışan hanımları ne denli şık gösterdiğinin bir kanıtıdır. Hem kıyafetlerinizle hem de ayakkabılarınızla en şık şekilde sonbahara veda edebilirsiniz.
 
Geri
Üst