Superonline fiber şifreni öğrenmek ister misin?

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Superonline fiber şifreni öğrenmek ister misin?
Selam arkadaşlarım,

Özellikle s. Online fiber kullanıcılarının kafasında bir algı var. İşte bu fiberle birlikte gelen modemlerin tamamı güzel değil. Aslında bileceksin fiber kullanıcı adını şifresini işte kullanacaksın netgear XR1000 ile uçacaz kaçacaz...

Yok öyle bir dünya söyleyim sizlere. Ben tüm fiber kullanıcı adını destekleyen modemlerde deneme yaptım ama sonuç değişmiyor. Ha ne değişiyor der iseniz? Sadece kendi modeminizi routerinizi kullanıyorsunuz hepsi bu.

Devlet sırrı gibi saklanan fiber k. Adı zaten önünüzde ama algoritmik atılım ile altta incelenen şifre şifreli şekilde geliyor. Sorumluluk almamakla birlikte. Bana WAN bağlantısındaki şifrenizi yazar iseniz sizlere ( zaten kullanıcı adınız sizde ) şifrelerinizi verebilirim. Çok kişiye değil 5 kişiye yardımcı olmak istiyorum. Nihayetinde yasak mı değil mi onu bile bilmiyorum. :)

Eğer fiber modem şifremi öğrenmek istiyorum diyor isen ve s. Online kullanıyorsan bana sadece şifreni at k. Adını asla atma nihayetinde ikisine birlikte sahip olan neler yapmaz kim bilir. Yasak ise konu silinebilir. Değil ise 5 kişiyi bekliyorum.

Peki ben şifreli şifremi nasıl öğreneceğim diyor iseniz. Örneğin HG8245x6 modem için anlatayım.

192.168.1.1 ara yüzüne gir.
-Gelişmiş
-WAN
-WAN internet 100/1 IPv4 alanına tıkla.
Bu alanda üstteki kullanıcı adın sana özeldir şifrede öyle. Peki şifreyi nasıl göreceğim?
-Şifre alanına sağ tıkla incele de aşağıdaki gibi bir kod göreceksin type yazan yere iki kere tıkladığında o alan yazılabilir oluyor.
dosyayı incele.jpg

Göreceğiniz kısım bu.
<İnput autocomplete="off" ID="password" type="password" title="" class="textbox" maxlength="64" realtype="textbox" bindfield="y. Password">

<İnput autocomplete="off" ID="password" text="password" title="" class="textbox" maxlength="64" realtype="textbox" bindfield="y. Password">

Yukarıdaki alanı dediğim gibi siz type görürken o type kısmına çift tıklar iseniz yazılabilir duruma gelir bu alana siz yukarıdaki gibi " text " yazıp entera bastığınızda incele diye mouse ile seçtiğiniz alanda şifre belirir. Bu alana gelip CTRL+a ile tamamını seçip sadece şifre kısmının tamamanı alıp bana göndereceksiniz. Ya da yazıya buraya ekleyin. Ben şifrenizi size vereyim.
 
Geri
Üst