Panik Atak Hastalığına İlaçsız Tedavi yolları

M

Misafir

Forum Okuru
Panik Atak Hastalığına İlaçsız Tedavi yolları
Panik Atak Hastalığı İlaçsız Tedavi
Panik Atak İlaçsız Tedavi Etmenin Yolu



Merhaba Sevgili Melek'ler, https://www.meleklermekani.com/panik-atak/96482-panik-atak-testi.html hakkında bilgi sunmuştuk. Şimdi ise günümüzde sıkça karşılaştığımız bir hastalık olan panik atak hastalığı için ilaçsız tedavi yöntemleri hakkında bilgiler sunuyor ve panik atak ilaçsız tedavi var mı diyen bütün arkadaşlarımızı bu sayfamıza davet ediyoruz.



panik-atak5-1861.jpg


Panikatak, başta Panik Bozukluk olmak üzere, birçok psikiyatrik bozuklukta ve bazı fiziksel hastalıklarda
Tiroid bezinin aşırı çalışması, kan şekeri düşüklükleri, enfeksiyon hastalıkları, kansızlık gibi.görülebilen; beklenmedik bir anda, herhangi bir yerde ortaya çıkan; yoğun kaygı,bunaltı, korku karışımı bir nöbettir.

Panik atak hastaları için en iyi tedavi ilaç ve psikoterapidir. Bu yöntem ile birçok hasta panik ataktan kurtulmuştur. Bazı insanlar ilaç kullanmak istemezler, özellikle antidepresan ilaçlarını sersemlik ve uyku yaptığı için kullanmaktan kaçınmaktadır. Biraz da başkalarının bilmesini istemedikleri için kullansalar da bu saklama ihtiyacı hissederler.
Toplum olarak bakarsanız insanların çoğu psikologlara gider bu durumu en yakınlarından bile saklarlar. Hepimizin bir psikologa ihtiyacı olduğu saklanamayacak bir gerçektir. Hastalıkların hepsini önce kendimiz kabul etmeliyiz. Panik atak hastaları da önce hastalıklarını kabul edecek ki tedaviden olumlu sonuçlar alınsın. Israrla ben ilaç kullanmam diyen hastalar için son yıllarda TMS tedavisi uygulanmaktadır.

TMS ile yapılan tedavi de beyine şok manyetik uyarılar gönderilerek, hastalanmadan önceki sağlam durumuna dönmesi amaçlanmaktadır.

Hiçbir şekil de sorunlu ortamlar da bulunmamaya özen gösterin. Sorunlu olan hiçbir şeyi yanınıza yaklaştırmayın. Bu şekil de yaşam kalitenizi artırabilirsiniz. Düzenli bir beslenme programı ile beslenme hayatınızı yoluna koyabilirsiniz. Sağlıklı bir vücuda kavuşmanız ise sizi oldukça dinç biri haline getirecektir.

Bu saye de sizi hiçbir şeyin üzemediğini de anlamış olacaksınız. Daha mutlu bir birey olma yolun da ciddi adımlar atabilirsiniz. Panik atak hastalığı eğer erken fark edilesi ise ilaç kullanılmadan daha kaliteli bir yaşam ile birlikte tedavi edilebilir.
 
Geri
Üst