Melekler yeni facebookda hesap dondurma hesap kapama bilgileri burada

M

Misafir

Forum Okuru
Melekler yeni facebookda hesap dondurma hesap kapama bilgileri burada
yeni facebook hesap dondurma hesap dondurmak yeni facebook hesap kapama hesap kapatmak hesap silmek facebook hesap nasıl dondurulur ve dahası burada arkadaşlar. Son dönemlerde büyük küçük herkesin ağzında "Facebook" kelimesi dolanır oldu. Facebook arkadaşlıkları, yeni facebook yasakları, facebook oyunları vs vs... Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook "ister zengin ol, ister fukara, her yemekten sonra yak bir cigara" sözü gibi zengininde fakirinde, yaşlınında gencinde, hatta çocukların bile mekanı oldu. İnternetten faydalanmak için, oldukça etkili olan eski arkadaşlarınızı bulmak için, her türlü video paylaşmak ve izlemek için, eğlenceli oyunlar oynamak için mükemmel fırsatlar sunan facebook hesabını kapatmak için, ne yapmak gerekir diyen misafirimize ve aynı karara varmış tüm arkadaşlarımıza, aşağıda yeni facebook hesap dondurma ve facebook hesap silmek için gerekli tüm bilgileri aktarıyoruz Melek'lerim.

facebook_mada-6540.jpg



Facebook hesabınızı ister dondurabilir ister tamamen silebilirsiniz. Birçok kişi hesabını donduruyor ve yarın bir gün tekrar hesabını açmak istediğinde bir iki tıklama ile eski hesabına kavuşabiliyor. Bu konuda sizlere hem hesap dondurmayı hem de silmeyi anlatacağım . Yalnız hesabi sildiğinizde tekrar geri getiremezsiniz bilmiş olun.

Facebook Hesap Dondurma

Hesap açılır menünüzden "Hesap Ayarları"nı seçin.
Ayarlar sayfanızın alt kısmında "dondur"a tıklayın.
Bir sonraki sayfada, bir dakikanızı ayırarak bir neden girin ve sahip olduğunuz içerik ve ayarlarla ilgili ayarları gözden geçirin.
"Onayla" düğmesine tıklayın.


Facebook Hesap Tamamen Silme

İlk önce Facebook Hesabınıza giriş yapın
Sonra BURAYA tıklayın
Karsınıza çıkan sayfada gönder butonuna tıkladığınızda hesabınız silinecek.
 
Geri
Üst