Burun Estetiği ve Burun Estetiği Fiyatları Hakkında Güncel Bilgiler

T

TİTAN

Forum Okuru
Burun Estetiği ve Burun Estetiği Fiyatları Hakkında Güncel Bilgiler
burun estetiği nedir

burun estetiği fiyatları

Sevgili melekler, gerek yaralanma gerekse doğuştan gelen şekil bozuklukları sebebiyle burunda düzeltmeler yapılması burun estetiği adıyla anılır. Günümüzde ne yazık ki sırf estetik kaygısı sebebiyle hiç gereksiz yere burun estetiği yaptıranlar var. Şu unutulmamalıdır ki burun estetiği de riskleri olan, anestezi alınan ciddi bir ameliyattır. Bu yazımzıda günümüz şartları için burun estetiği fiyatları ve burun estetiği hakkında size bazı bilgiler vereceğiz..







Burun estetiği doğuştan oluşan bozukluk veya yaralanma sonucu oluşmuş şekil bozukluğunu düzeltmek için yapılır. Aynı zamanda içerdeki şekil bozukluğundan kaynaklanan burun tıkanıklığını rahatlatmak amacıyla yapılan ameliyatla birlikte de yapılabilir. Peki herkes her yaşta burun estetiği yaptırabilir mi? Bu operasyonun komplikasyonları nelerdir? Bu sorularımızın cevabını şu şekilde özetleyebiliriz;

Rinoplasti yani burun estetiği için önerilen en erken yaş, burun büyümesinin %90’ının tamamlandığı, 16-17 yaşlarıdır. Yaşın ilerlemesiyle birlikte burun şeklinden kaynaklı sağlık sorunları da artış gösterir ve kişiyi rahatsız eder.




Burnunuz yüzünüz için çok büyük görünüyor ise, profil görüntüsünde darbe ya da çöküntü var ise, burnunuzun önden görüntüsü çok geniş ise, burun ucunuz sarkık, kalın ya da geniş ise, burnunuzda çarpıklık ya da yamukluk var ise, önceki bir kaza burnunuzda asimetriye neden oldu ise, burnunuzda nefes almanızı engelleyen tıkanma var ise burun estetiği yaptırmanız gerekmektedir.





Burun estetiği fiyatları 2012 yılında 4 bin TL den başlayarak 10 bin TL ye kadar çıkmaktadır. Rinoplasti ücretlerini belirleyen birçok faktör vardır. Bu faktörlerin başında ameliyatınızı yapacak olan cerrah gelmektedir. Burun estetiği ameliyatlarının ücretini belirleyen bir diğer faktör ameliyatın tekniğidir. Uygulanacak olan teknik ameliyatın başarısını yükseltecektir. Burun estetiği ve fiyatları hakkında bir araştırma yapmadan hemen karar vermemek gerekir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst