Gebelerin yapmaması gerekenler

M

Misafir

Forum Okuru
Gebelerin yapmaması gerekenler
hamilelerin yapmaması gerekenler hamilelerin yapmaması gereken hareketler hamilelikte yapılmaması gerekenler hamilelikte yapılmaması gereken şeyler hamilelikte yapılmaması gereken hareketler neleridr gebelikte yapılmaması gereken hareketler nelerdir buyrun bu yazımızda öğrenelim arkadaşlar. Hamilelikte sigara içmek gibi daha başka hamilelikte yapılmaması gereken şeyler çok Melek'lerim. Biz de bu sayfamızda gebelikte yapılmaması gereken şeyler hakkında bilgiler aktarıyor ve hamilelerin yapmaması gerekenler konusuna değiniyoruz.

hamilelik-yasi-1-1fd.jpg


Hamilelikte antibiyotik, tüy dökücü krem, bronzlaştırıcı kremler, saç bakım losyonları kullanmak zararlımıdır? Gebelikte yapılmaması gereken şeyler, hamilelerin yapmaması gerekenler..

Akne (sivilce) tedavisinde alınan antibiyotiklerden kaçınmak gerekir. Eğer ilaç kullanmak gerekirse eritromisin adlı antibiyotik sadece ağrılı durumlarda kullanılmalıdır.

Akne tedavisinde benzilperoksid ve salisilik asidin günlük kullanmamak gerekir.

İçeriğinde Vitamin A ve retin–A ve retinoid gibi maddeler olan yüz kremleri kullanılmamalıdır.

Bu içeriğe sahip olan Roacuttane adlı krem kullanımı durumunda ciddi doğum anomalilerine neden olduğu belirlenmiştir.

İçeriğinde Alfa-hidroksi asid olan yüz bakım kremleri kullanılmamalıdır.

Tüy dökücü kremler kullanılmamalıdır.

Gebeliğin ilk üç ayı boyunca bronzlaştırıcı etkiye sahip kremlerin kullanılmaması tavsiye edilmemektedir fakat bebeğe zarara yoktur.

Saç bakım losyonları kullanımında anneye veya bebeğe bir zararı yoktur.

Konuyla ilgili olarak hamilelikte yapılmasında sakınca olmayan şeyleri öğrenmek için Hamilelikte oje, güneş kremi, saç boyası, nemlendirici kullanımı başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.
Bu içerik gebelikte tüy dökücü krem kullanımı, gebelikte tüy temizliği, gebelikte tüy dökücü krem, gebelikte yolculuk yapılırmı, gebelikte nescafe, gebelikte antibiyotik kullanmanın zararları, gebeliğin ilk aylarında yapılması gerekenler, gebeliğin son ayında yapılması gerekenler, gebelikte tüy dökücü kremler, 17 haftalık bebek düşermi, 9 haftalık bebek düşermi, gebelikte tüy dökücü kremler kullanırmı, gebelikte ne yapılmalı, gebelikte tüyler, vit tüydökücü krem gebelikte zararlımı, gebelikte tüy dökücü krem kullanmak, yolculuk sırasında bebek düşermi, gebeliğinde tüy dökücü krem kullanan anneler, gebelikte tüğ, gebelikte salisilik asid zararlimi konularını barındırır.
 
Geri
Üst