Google 'ın 1 Mart'ta Yapacağı Değişiklik

T

TİTAN

Forum Okuru
Google 'ın 1 Mart'ta Yapacağı Değişiklik
google 1 mart
google 1 mart açıklaması
google 1 mart değişikliği


Son günlerde internetinizin ana sayfası google'da gizlilik açıklaması diye bir not var farkındaysanız melekler :) 1 Martta yapılacak bişr değişiklikten bahsediliyor. Bu değişiklikle ilgili olarak sizleri bilgilendirmek istiyoruz.. :)

google-35d.jpg



Google'dan "gizlilik" açıklaması
"Gizlilik politikası ve hizmet şartlarımızı değiştiriyoruz" mesajıyla tüm servislerinden kullanıcılarına ulaşan Google, neyi değiştiriyor? Google UK Gizlilik Yönetimi Müdürü Anthony House, Türk gazetecilerle bir araya geldi ve merak edilen soruları yanıtladı.

Google'ın 60 gizlilik belgesini bir belge içerisinde toplamak için yaptığı güncellemeler 1 Mart 2012'de etkin hale gelecek. Google, bu değişiklik ile ürünlerini daha bütünleşik bir hale getirmeyi ve farklı ürünlerindeki bilgilerinizi eşitleyebilmek için izninizi almayı amaçlıyor.

1 Mart'ta yapılacak olan değişiklikler, pek göze çarpan cinsten değişiklikler olmayacak ve Google hizmetleri aynı şekilde çalışmaya devam edecek. Ancak yeni gizlilik kuralları sayesinde Google, Google Docs, arama, e-posta gibi çeşitli hizmetlerindeki verileri birleştirebilecek ve ilginç işlevler sunabilecek.

Google, bilgilerinizi reklamcılara vermeyeceği konusunda oldukça kesin konuşuyor. Ancak bu bilgiler, Google'daki reklamlarda kullanılabiliyor. Yeni gizlilik politikasını kabul etmiyorsanız, Google'ı kullanmayı bırakmaktan başka bir seçeneğiniz ise bulunmuyor.
 
Geri
Üst