Erkek arkadaşım ilişkide İçime boşalmadı hamile olabilir miyim

N

nesliham

Forum Okuru
Erkek arkadaşım ilişkide İçime boşalmadı hamile olabilir miyim
Erkek arkadaşımla iliskiye girdik icime bosalmadi herhangi bi durum olmadi belki zevk suyu vb gelmis olabilir. Iliskiden 1-2 haafta kadar sureden sonra goguslerim şişti belim ağrıyor kabizlik ve sık idrar yapiyorum ayrica karnım şişti ve tokluk hissi yaşıyorum ilk baata sarı renkte akıntı geldi ve bi daha olmasi su an akıntim da hic yok regl olamama 1-1.5 hafta var henüz sizce durumum nedir
 
Selamlar Nesliham,

Şimdiden bu belirtilere bakıldığında hamile gibi hissetmeniz normaldir. Genelde psikolojik olarak, yaşanılan bu ilişkilerden sonra bu belirtilerin tamamı görünebilir. Gerçekten hamile kalmış ve doğum yapmış birisine sorduğunuzda size uyan sizdeki belirtiler ile aynen uyuşan belirtiler göreceksiniz. Bizler bunun psikolojik olduğunu düşünüyoruz. Ha zevk suyu ile de hamilelik riskiniz var fakat olacağını düşünmüyorum. Bu tür bir durumda ERTESİ GÜN HAPI kullanmanız yerinde olacaktır.

Böylece istenilmeyen gebeliklerin de önüne geçmiş olursunuz.
 
Biz de eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyorduk ta ki ben hamile kalana kadar!!!! Uyguladığımız yöntemin oldukça güvenilir olduğunu düşündüğümüzden dolayı sürpriz şekilde hamile kalabileceğimi hiç düşünmedik. Düşününce pek zararsın görünen bu doğal doğum kontrol yöntemi ile milyonlarca bayan hamile kalıyor.


Bu tecrübeyi yaşamış bir bayan olarak, bu yönteme kesinlikle itimadım kalmadı. Zevk suyu içerisinde sperm mevcuttur ve bu mevcut olan spermler fazlasıyla dinç ve enerjik spermlerdir. Partneriniz dışa boşalsa da, dediğim gibi zevk suyuyla karışan spermler çoktan içinize gitmiş oluyor. Bu korunma şeklinden olabildiğince uzak durmak şart! Bilenden söylemesi. Sonra dışarı boşalmıştı nasıl olur demeyin:D
 
Merhabalar geçen ay adetim bittikten sonra erkek arkadaşımla ilişki yaşadık. Tam olarak içime boşalmadı fakat birazının içime gitmiş olabileceğini söyledi. Üç gün sonra ertesi gün hapı içtim. Bu ay 4 gün geçmesine rağmen halen adet olmadım. Kafam allak bullak oldu kızlar sizce bu gecikme ertesi gün hapı yüzünden mi yoksa hamile miyim????


Kaç gündür gözüme uyku girmiyor. Hamilelikle ilgili herhangi bir belirti yaşamıyorum. İlk kez regl gecikmesi yaşıyorum. Daha önce 1 gün bile geciktiğini hatırlamıyorum. Adetten hemen sonra yumurtlama olmuyor diye biliyorum. Doğum kontrol hapını içmek için geç mi kaldım sizce ?? Bu konuda düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim kızlar. Gerçekten zor durumdayım.
 
Gül merhaba. Madem böyle bir durum yaşamışsın ertesi gün hapını neden 3.gün içmeyi tercih ediyorsun canım? Ayrıca hamilelik belirtisi yaşamıyorum diyorsun, zaten şuan herhangi bir belirti için çok erken. Âdetinin 4 gün gecikmesi ertesi gün hapıyla ilgili olabilir elbette. Ertesi gün hapları regl dengesini alt üst etmekte bire bir olduğu gibi kimi bayan için de herhangi bir sorun barındırmamaktadır.


Ayrıca canım bildiğim kadarı adetten sonra da yumurtlama yaşanabilir. Böyle bir riski göz önünde bulundurmadan bencilce hareket etmişsiniz. Ama oldu artık yapacak bir şey yok. Bence birkaç gün içerisinde kan testi yaptırman en hayırlısı ve mantıklısı olacak.
 
Merhaba eşim ile ben ilişkiye tam giRemedies tam temas olmadı ve içimede boşalmadı ama hamile olabilirmiyim zevk suyundan
 
Merhaba eşim ile ben ilişkiye tam giRemedies tam temas olmadı ve içimede boşalmadı ama hamile olabilirmiyim zevk suyundan

Merhaba, doğum kontrolü olmayan her ilişki gebe kalma açısın dan risk oluşturur. Tam bir birleşme ejekülasyon olmasa dahi zevk suyuyla gebe kalma olasılığı çok düşük ihtimalde olsa vardır. İhtimal düşükte olsa imkansız değildir. Gecikmeniz olursa test yaparsınız.
 
Geri
Üst