Keratin Bakımı Nasıl Sağlanır?

Sevimli cadı

Daimi Üye
Üye
Keratin Bakımı Nasıl Sağlanır?
Merhaba kızlar .Saçlarım sık boyadan fönden maşadan yıprandı .Keratin yüklemesi yapıcam .Aranızda keratin yüklemesi yapan varmı? Bu arada derin araştırmalar yaptım .Bakın keratin bakımı ile ilgili neler buldum ;)

Keratin dişlerimizde, tırnaklarımızda ve saçlarımızda bulunan bir tür proteindir. Saçlarımızın esnek yapısı keratin sayesinde korunmaktadır.Saçlarda dökülme başladığı anda saçınızın eksik bir madde nedeniyle döküldüğünü bilmeniz gereklidir. Nasıl ki insan yemek yemeden gelişim gösteremez ve gittikçe küçülürse saçlarda aynı bu mantıkta uzamakta ya da dökülmektedir. Saçların köküne tutunmasını sağlayan keratinin yetersiz kalması durumunda saçlar dökülmeye başlar. Aslında bu ilk olarak ince telli saçlarda meydana gelir. Daha sonrasında kişi önlem almayarak keratinin daha da hızlı tükenmesine izin verirse tüm saç tellerine kadar yoğunlaşacaktır.

keratin bakımı.jpg




Keratin bakımı yalnızca saç içerisinde dökülme görüldüğünde değil hayatın akışı içerisinde her zaman uygulanmalıdır. Saçların daha dinç ve sağlıklı görünmesi için uygulanacak en önemi bakım olan keratin bakımının özünde saçların daha kalın ve gür olması yatmaktadır. Aynı zamanda da saçların beslenerek köke tutunması bununla ilgili olacaktır. Kreatin saç diplerinde daha sıkı bir bağ ortaya çıkararak dökülmeyi büyük oranda önleyecektir. Eğer saçtaki keratin dengesi tam anlamıyla sağlanabilmişse saçlardaki kırılarak dökülmeler duracaktır.


Keratin saçın her türlü sorunu karşısında en sık kullanılması gereken bir üründür. Aslında saçın ana besin maddesidir ve vücut tarafından elde edilerek saç diplerinde tutunma sağlamaktadır. Bazen insanların çok güçlü saçları olması onların vücudunun daha fazla üretimde bulunduğu anlamına gelmez, aksine hemen her insanda aynı miktarda üretim yapılsa da ortaya çıkan sonuca göre bazılarının saçlarında daha hızlı bir dökülme hakimdir. İşte bu esnada kişilerin yemek yeme alışkanlıkları gündeme gelir. Çok sık fast food tüketen insanların saçları da bünyeleri gibi çok dayanıksız ve sağlıksız olmaktadır. O ürünler içerisinde yer alan yağlar her noktadan dışarıya çıkmaya çalıştığından saçların da yapışmış, kirli ve basık görünmesi normaldir. Saçların ve hatta tüm vücudun sağlıklı görünmesini istiyorsanız öncelikle beslenme şeklini değiştirmek gerekir.

Doğal nedenler dışında saçlarımıza uyguladığımız boya, fön, düzleştirici gibi uygulamalar saçlarımızın yıpranmasına ve keratin kaybetmesine neden olur. Sizde saçlarınızın yıprandığını sağlıklı görünmediğini düşünüyorsanız. Organik sertifikalı Natura keratin markalı ürünleri tercih edebilirsiniz. Natura keratin ürünleri ile keratin bakımınızı kuaförde yaptırabileceğiniz gibi. Ev için keratin setlerini satın alarak evde de uygulama yapabilirsiniz.


Saçlarımız, en çok 1 saat içerisinde uygulanan keratin bakımı ile daha dolgun hale gelir; ve daha parlak görünüme kavuşur. Pürüzsüz bir hal alan saçlarınız, keratin bakımı yapılan ürün etkili, ve uygulamayı yapan kişi alanının uzmanı ise, fönlü gibi dahi görünebilir. Keratin bakımının faydaları arasında yer alan bir diğer detayın da, saçların elektriklenmesini önlemek olduğunu belirtmeliyiz.
 
Bende saçlarıma sık sık boya yaptırıyorum. Bu yüzden saçlarım aşırı derecede dökülüyor ve çok cansız. Bir kaç yerde hem okudum hemde duydum saça keratin yüklemesi yapılıyormuş. Benim merak ettiğim acaba saça keratin yüklemesi yapanlarda saçlar eski sağlığına kavuşuyormu ? Saç dökülmesi duruyormu ? Birde saça keratin yüklemesi yaptıranlar fiyat bilgisi verebilirmi ?
 
Canım saçlarını sık sık boyuyorsan ve işlem uyguluyorsan saçlarına keratin yüklemesi yapmanı öneririm oldukça işe yarıyor ben keratin eczanesi sitesinden yanan saç bakım setini düzenli olarak saçlarıma işlem uyguladığımda kullanıyorum çok memnunum
 
Canım saçlarını sık sık boyuyorsan ve işlem uyguluyorsan saçlarına keratin yüklemesi yapmanı öneririm oldukça işe yarıyor ben keratin eczanesi sitesinden yanan saç bakım setini düzenli olarak saçlarıma işlem uyguladığımda kullanıyorum çok memnunum
Canım ben de aynen LIQUID KERATIN ECZANESİNDEN (likit Keratin 3 lü Serum Seti) aldım, yıpranan saçlarımdan eser kalmadı diyebilirim.... ek yakında Mega Keratin setini de alacağım.
 
Ben de reklamlarda gördüğüm Onarıcı likit keratin bakım setini aldım muhteşemdi saçlarım kısa sürede toparladı
 
Canım ben de aynen LIQUID KERATIN ECZANESİNDEN (likit Keratin 3 lü Serum Seti) aldım, yıpranan saçlarımdan eser kalmadı diyebilirim.... ek yakında Mega Keratin setini de alacağım.
Canım sen benim bahsettiğim firmanın taklitçisinden ürün almışsın herhalde çünkü benim kullandığım marka intense keratin markasıydı ve n11 hepsiburada gibi platformlarda olsun sosyal medyada olsun heryerde bu markanın ve firmanın ismi var. Kendi markalarını öne çıkarmak için benim bahsettiğim firmanın ismini kullananlara nasıl güvenebiliyorsun anlam veremedim ayrıca büyük büyük yazmana da gerek yoktu buradaki insanlar seni anlayabilecek kapasitedeler kullandığın ürünün reklamını yapabilmek için böyle şeylere ihtiyaç duyman gerekmiyor kendi kapasiten ile buradaki insanları bir tutma istersen
 
bende intense saf keratin kullanarak saçlarıma keratin bakımı yapmıştım çok memnun kaldım mutlaka denemelisiniz
 
Geri
Üst