Murat Boz fan

UzakMavi

Yeni Üye
Üye
Murat Boz fan
07.03.1980 yılında Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaokul öğrenimimi yine burada tamamladıktan sonra 1995-96 eğitim öğretim yılında İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi özel yetenek sınavını kazanarak eğitimine İstanbul'da devam etmeye başladı.
Bu dönem içerisinde Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey’de müzikal konserlerde vokal olarak yer aldı. 1998’de Milliyet gazetesi liseler arası müzik ve halk oyunları yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birinciliği kazandı. 1999 yılında Bilgi Üniversitesi jazz vocal bölümüne burslu olarak girdi.
Eğitimine 2003 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler bölümünde devam etmekte. Şarkı söylemeyi, spor yapmayı yüzmeyi ve hayvanları çok sever..
Sahne performanslarında ve albümlerinde çalıştıgı kişiler; Shakira, Tarkan Tevetoğlu, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Zeynep Dizdar, Zeynep Mansur, Grup Hepsi, Grup Rapsodi, Grup Popcorn...
Seslendirdiği reklam müzikleri; Mc donalds, İstikbal, Kola Turka...


murat-boz-biyografisi-157.jpg
murat-boz-boy-kilo.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst